Demba Ba: Sow ile iyi arkadaşız ama sahada olmayacak

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, transfer sürecinde herşeyin iyi ve hızlı geliştiğini kendisini Beşiktaş'ta görmek istemelerinin herşeyi kolaylaştırdığını söyledi. Takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen...

Google Haberlere Abone ol
Demba Ba: Sow ile iyi arkadaşız ama sahada olmayacak

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, transfer sürecinde herşeyin iyi ve hızlı geliştiğini kendisini Beşiktaş'ta görmek istemelerinin herşeyi kolaylaştırdığını söyledi.

Takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen yıldız oyuncu, Beşiktaş’ta iyi karşılandığını ifade ederek, "Gayet iyi bir şekilde karşılandım. Herkes bana iyi davranıyor. Burada herkes iyi geçiyor. Takım arkadaşlarımla gayet iyi arkadaşlıklar kurmaya başladım. Genç oyuncular da var. Takımda Almanca bilen arkadaşlarım var ve ben de Almanca bildiğim için yabancılık çekmiyorum. Yavaş yavaş arkadaşlıklarımız gelişiyor." diye konuştu.

    Transfer süreci hakkında da konuşan Demba Ba, şunları kaydetti:

“Transfer sürecinde her şey iyi ve hızlı bir şekilde gelişti. Önce menajerimle sonra da Chelsea kulübüyle görüşmeler oldu. Ben ilk önce İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Beni burada görmek istemeleri her şeyi kolaylaştırdı."

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME EŞLEŞMESİ

    Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord ile eşleşmesi hakkında yıldız oyuncu, “Şampiyonlar Ligi eşleşmesi kesinlikle zor bir eşleşme olacak. Biz iki maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Feyenoord takımı geçen sezondan bir kaç oyuncusunu kaybetti. Bu turu geçmek istiyoruz." dedi.

    Öte yandan Fenerbahçeli Sow ile yakın arkadaş olduklarını kaydeden Demba Ba, “Drogba ve Sow gibi iyi oyunculardan takdir almak benim için büyük bir onurdur. Sow ile iyi arkadaşız ama sahada bu arkadaşlık olmayacak. Takımım için sahada olacağım." diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, Müslüman bir ülkede olmasından dolayı gündelik olaylarda zorluk yaşamayacağını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar