Demba Ba: Beşiktaş'ta oynamak için heyecanlıyım

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başladığı Demba Ba, Atatürk Havalimanı’na indikten sonra Vodafone Arena’ya giderek burada Başkan Firkert Orman ile bir araya geldi. "Gururlan" yazılı siyah-beyaz tişörtü üzerine giyen Demba Ba, sonrasında...

Google Haberlere Abone ol
Demba Ba: Beşiktaş'ta oynamak için heyecanlıyım

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başladığı Demba Ba, Atatürk Havalimanı’na indikten sonra Vodafone Arena’ya giderek burada Başkan Firkert Orman ile bir araya geldi.

"Gururlan" yazılı siyah-beyaz tişörtü üzerine giyen Demba Ba, sonrasında Vodafone Arena’yı gezip kulüp tarihi hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Başkan Fikret Orman, 9 numaralı BA yazılı yeni sezonda Beşiktaş’ın giyeceği formayı Sengalli oyuncuya verdi. Demba Ba, kartal hareketi yaparak poz verdi.

BURADA OYNAMAK İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM

Vodafone Arena’yı gezen yıldız oyuncu, oynamak için çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak, “Taraftarların ilgisi, yeni stadyumun devam eden inşaatı beni mutlu etti ve çok etkilendim. Burada oynamak için çok heyecanlıyım, çok istekliyim. Herkese en çabuk şekilde kendimi göstermek istiyorum. Beşiktaş büyük bir kulüp ve bu kulübün bir parçası olmak istiyorum. Taraftarların bana sıcak bir karşılaması vardı. Bundan sonrasında da sıcak ilişkilerimiz devam edecektir." diye konuştu.

Başkan Fikret Orman da "Beşiktaş'a faydalı olacağına inandığımız bir santrafor. Transferlerin bütçemize uyması lazım, yoksa transfer yapması kolay, ama ödemesi zor bir iş. Beşiktaş'a fayda sağlayacak transferler yapmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

CİHAN

Yorumlar