"Delegelerimizin bizlere yüklediği görev ve sorumluluğun bilincindeyiz"

- Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Özen: "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de sualtı topluluğumuzun mevcut sorunlarına çözüm getirecek, branşlarımızın gelişmesine katkıda bulunacak her türlü yapıcı fikir ve öneriyi hassasiyetle dikkate alacağız"

Google Haberlere Abone ol
"Delegelerimizin bizlere yüklediği görev ve sorumluluğun bilincindeyiz"


ANKARA (AA) - Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, 4. Seçimli Olağan Genel Kurul'un ardından sualtı topluluğu ve branşları için yeni bir döneme girmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de sualtı topluluğumuzun mevcut sorunlarına çözüm getirecek, branşlarımızın gelişmesine katkıda bulunacak her türlü yapıcı fikir ve öneriyi hassasiyetle dikkate alacağız." dedi.

Ankara'da geçen hafta yapılan genel kurulda, başkanlık için Sinan Böyükparmaksız ile yarışan ve 84 oyla yeniden başkan seçilen Özen, federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında, aldıkları görev ve sorumlulukların bilincinde olduklarını vurguladı.

Özen, açıklamasına şunları kaydetti:

"Federasyonumuzun, kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde çoğulcu, demokratik ve şeffaf ortamda gerçekleşen 4. Seçimli Olağan Genel Kurul'un ardından, sualtı topluluğumuz ve branşlarımız için yeni bir döneme girmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Genel kurulda diğer başkan adayı ve tüm delegelerin ortaya koyduğu profesyonel, samimi yaklaşımların, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın yakın ilgisinin, yeni dönemde gerçekleştireceğimiz faaliyetler ve hedeflediğimiz başarı çıtasına ulaşmamızda önemli bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyoruz. Sualtı topluluğumuzu temsil eden delegelerimizin, bizlere yüklediği görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Yeni yönetimimize verdiğiniz mesajın gereklerini; mevcut yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerimizde, uluslararası tarihi başarılarımızda sürekli kendimizi aşarak sualtı topluluğumuzu onurlandırarak yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın."

Seçimden bir gün sonra tarihi bir başarının sevincini yaşadıklarını kaydeden Özen, şu ifadeleri kullandı:

"Norveç'te yapılan CMAS Açık Avrupa ve Avrupa Gençler Sualtı Şampiyonası'na ilk kez katılan Sualtı Ragbisi Erkek Genç Milli Takımımız, Avrupa şampiyonu olma başarısını gösterdi. Bu vesileyle antrenör ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de sualtı topluluğumuzun mevcut sorunlarına çözüm getirecek, branşlarımızın gelişmesine katkıda bulunacak her türlü yapıcı fikir ve öneriyi hassasiyetle dikkate alacağız. Kan bağıyla bağlı aile üyeleri gibi birbirine sımsıkı kenetlenen, takım ruhunun profesyonel yaklaşımından ve disiplininden ödün vermeyen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu için yeni dönem tüm üyelerimize ve ülkemize hayırlı olsun."

Yorumlar