Daum: Galatasaray maçı sonrası kendimizi gösterdik

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. maçında Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik sorumlu Cesar Domingo Lopez, üzgün olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Daum: Galatasaray maçı sonrası kendimizi gösterdik

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. maçında Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik sorumlu Cesar Domingo Lopez, üzgün olduklarını söyledi. Aldıkları galibiyet sonrası açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise "Galatasaray maçı sonrası kendimizi gösterdik." değerlendirmesini yaptı.

Maçın ardından açıklama yapan Lopez, "Açık bir oyun oldu açıkçası. Kazanabilirdik. Beraberliğe taşıdığımız dakikalarda pozisyonlarımız vardı. Onlarla galibiyet de alabilirdik ama olmadı. Bursaspor, iki gol buldu, bir tanesi duran toptan oldu. Galibiyetten ötürü onları kutluyoruz. Bugün bizi sevindiren şey ise çok fazla forma fırsatı bulamamış arkadaşlarımız bugün oynama şansı buldular. Gösterdikleri performans açıkçası iyiydi, bundan dolayı mutluyuz." şeklinde konuştu.

Sivassporlu Cihan, Nihat ve Fatih ise, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını belirterek, şuan için hedeflerinin lig olduğunu ve tek düşüncelerinin hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı olduğunu kaydetti.

"DAUM, GALİBİYETİ HAK ETTİK"

Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum, Galatasaray karşısında aldıkları yenilgi sonrası nedenlerini iyi kritik ettiklerini belirterek, o maçın ardından Sivasspor galibiyetiyle takım olarak kendilerini gösterdiklerini söyledi. Oyunun büyük bölümünde üstün olduklarını kaydeden Daum, "Gol attıktan sonra Sivasspor daha aktif oynadı. Beraberlikten sonra oyun açıktı. Gerçekten çok çalıştık, birazda şans yanımızdaydı. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Bugün iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz kupada finale çıkmak. Ligde de iddiamızı sürdürme adına Antalya maçını kazanmak istiyoruz. Takımımızı bu zor durumdan sonra kutluyorum. Galibiyeti de taraftarlara armağan ediyorum. Biz, medyaya yansıdığının aksine sakin bir şekilde 3 puan için hazırlandık, öyle geldik ve 3 puanımızı aldık." şeklinde konuştu.

Bursasporlu Caja ve Basser ise önemli olanın bu maçı kazanarak bir üst turu garantilemek olduğunu belirterek, Galatasaray maçı sonrası takımın özgüveni için bu galibiyete ihtiyacı olduğunu, bunu da başardıklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar