Daum: Çok kuvvetli bir gruba düştük

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonucunda yaptığı açıklamada, çekilebilecek en güçlü grubu çektiklerini belirterek, "Çok kuvvetli gruba düştük.

Google Haberlere Abone ol
Daum: Çok kuvvetli bir gruba düştük

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonucunda yaptığı açıklamada, çekilebilecek en güçlü grubu çektiklerini belirterek, "Çok kuvvetli gruba düştük." dedi.

Daum, Bursaspor Resmi İnternet Sitesi'nde yer alan açıklamasında, "Öncelikle Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Grup maçlarına en iyi şekilde hazırlanacağız." diyerek şu ifadelere yer verdi:

"Çok kuvvetli bir gruba düştük. Herkes birbirini yenebilir. Aslında zor olması daha avantajlı diye düşünüyorum. Neden daha avantajlı diye soracak olursanız çünkü her maça aynı ciddiyetle hazırlanacağız ve kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.

İlk maçımızı evimizde oynayacağımız için ayrıca mutluyum. Sivasspor ile ligde oynadığımız maçı deplasmanda kaybetmiştik. Şimdi oynayacağımız maçı kazanarak hesabımızı kapatabiliriz. Önümüzdeki fikstüre baktığımızda 1 ay içerisinde 10 maç oynayacağız. Bakıldığında ligde ve kupada var olmak istiyoruz. Bu nedenle kadromuzu güçlendirmeliyiz. Önümüzde çok kısa bir süre var. Bu konu çok önemli."
CİHAN

Yorumlar