Daum, antrenmana çıkmadı

Bursaspor ile yollarını ayırdığı ifade edilen Teknik Direktör Christoph Daum, takımın Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmana çıkmadı.

Google Haberlere Abone ol
Daum, antrenmana çıkmadı

Bursaspor ile yollarını ayırdığı ifade edilen Teknik Direktör Christoph Daum, takımın Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmana çıkmadı. Daum’la birlikte Rudi Verkempinck'in de çıkmadığı antrenmanda, yardımcı antrenör İrfan Buz takımı çalıştırdı.

Yeşil-beyazlı takım, Galatasaray ile yarın yapacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçının hazırlıklarını basına kapalı sürdürdü. Teknik Direktör Christoph Daum ile yardımcı antrenör Rudi Verkempinck antrenmana çıkmadı. Takımı, yardımcı antrenör İrfan Buz çalıştırırken, Bursaspor yönetimi ile Daum arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

2015 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Daum ile ayrılık için her konuda anlaşılmasınin ardından kulübün resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapılması bekleniyor. Yönetimin teknik direktörlük için Abdullah Avcı ile görüşüldüğü belirtiliyor.
CİHAN

Yorumlar