Daum: 24 saat sevinip, Beşiktaş maçına odaklanacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6.haftasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından, "24 saat bu takım sevinebilir, taraftarımız da sevinebilir.

Google Haberlere Abone ol
Daum: 24 saat sevinip, Beşiktaş maçına odaklanacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6.haftasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından, "24 saat bu takım sevinebilir, taraftarımız da sevinebilir. Ondan sonra tamamen Beşiktaş deplasmanına odaklanacağız." dedi.

Daum, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: "Zor grupta birinci çıkmak çok iyi, takımımı kutluyorum. Eskişehirspor maçında 89. dakikada aldığımız penaltı pozisyonu olmasaydı yenilmeden bu gruptan çıkacaktık. Takımım adına çok sevinçliyim. Antalya maçında 70. dakikada tepkiler gördük, takımımız inanılmaz derecede cevap verdi. Bu baskı altında olan takımımız daha fazla kenetlenmiş görünüyor, bunu beklemezdik ama inanılmaz bir birlik beraberlik var. Ben her zaman işime bakarım. En iyi şekilde çalışmaya, her şeyimi ortaya koymaya çalışıyorum."

"BEŞİKTAŞ MAÇINA ODAKLANACAĞIZ"

Bugün oyunun büyük bölümünde oyuna hakim olduklarını ifade eden Daum, şöyle devam etti: "İyi takıma karşı oynadık, hafta sonu Trabzonspor'u yendiler. Kendi sahamızda 3 gol attık, o da sevinçli bizim için. 24 saat bu takım sevinebilir, taraftarımız da sevinebilir. Ondan sonra tamamen Beşiktaş deplasmanına odaklanacağız."

"GALATASARAY İLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY DEMEYECEĞİM"

Daum, "Galatasaray ile yarı finalde karşılaşacaksınız, nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruya "Hiçbir şey demeyeceğim." şeklinde cevap verdi. Daha önce yaptığı açıklamada 'Galatasaray ile finalde karşılaşmak isterim' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Daum, "Artık bu imkansız" diye karşılık verdi.

"İBRAHİM: EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, Türkiye Kupası'nda lider olarak çıkmayı hedeflediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Bugün yapabileceklerimizi sahada en iyi şekilde yerine getirdik. Antalyaspor maçından sonra moral bozukluğu oldu. Kazanmak istiyorduk ve istediğimiz oldu. Kupada emin adımlarla devam etmek istiyoruz."

"RAKİP ÖNEMLİ DEĞİL"

İbrahim, yarı finalde Galatasaray ile eşleşmeleri konusunda, şunları söyledi: "Diğer gruptan kim olursa olsun fark etmiyor. Önemli olan bizim hedefimiz. Final oynadık alamadık, şimdi kupayı getirmek istiyoruz. Galatasaray'da olabilirdi başka takımda olabilirdi. Bizim hedefimiz kupayı kazanmak. Ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarıma da teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olduğumuz zaman yapamayacağımız şey yok."
Ozan Tufan ise yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını, rakiplerinin önemli olmadığını, kupayı almak için mücadele edeceklerini kaydetti.

"HAMZAOĞLU: KUPA MACERASI BURAYA KADARMIŞ"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Maçla ilgili keşke daha güzel şeyler söyleyebilseydik ama bizim açımızdan çok iyi geçmedi. Bu maçın bu şekilde sonuçlanmasının en büyük sorumlusu biziz. Arkadaşlarımızın bu kadar yorgun olabileceğini tahmin edemedik. Oyun, kırmızı karttan sonra zaten iyi olan Bursaspor'un lehine döndü. Kupa macerası buraya kadarmış. Ben Kupada yükselen takımları da elenenleri de tebrik ediyorum. Futbolcularımı da tebrik ediyorum, buraya kadar bu heyecanı bize yaşattılar. Artık lige döneceğiz, inşallah istediğimiz yerde bitiririz.

"AKHİSAR BELEDİYESPOR OYUNCULARINDAN HAKEME TEPKİ"

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Emin Aladağ, "Kazanmamız gereken bir maçtı fakat olmadı. Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, iyi mücadele sergilediler ama artık lige döneceğiz. Hakemlerin daha adil davranmaları gerekiyor. Çok kolay kart çıkarttılar." dedi.
Mehter Yüce de hakemlere tepki göstererek, "Geçen hafta Eskişehir maçında da aynı şeyi yaşadık. Maçın sonlarına doğru penaltı uydurdu, buraya garantilemiş olarak gelebilirdik. Burada da aynı şey oldu. Hakemin tutarsız hareketleri oldu. Bize en ufak hareketlerde hemen kart çıkarttı. Biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar