Dani Alves’e destek için herkes muz yiyor

İspanya La Liga'da oynanan Villareal-Barcelona karşılaşmasında ırkçı saldırıya maruz kalan Dani Alves’e dünyanın her tarafından destek yağıyor.Brezilyalı oyuncunun yaptığı gibi muz yiyerek poz veren ünlü isimler, fotoğraflarını sosyal...

Google Haberlere Abone ol
Dani Alves’e destek için herkes muz yiyor

İspanya La Liga'da oynanan Villareal-Barcelona karşılaşmasında ırkçı saldırıya maruz kalan Dani Alves’e dünyanın her tarafından destek yağıyor.

Brezilyalı oyuncunun yaptığı gibi muz yiyerek poz veren ünlü isimler, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.

Alves’e destek için oluşturulan ve ‘hepimiz maymunuz’ anlamına gelen "#somostodosmacacos" ve “#NoAlRacismo” (Irkçılığa hayır) hashtagleri Twitter’da gündem oldu.

ROBERTO CARLOS DA DESTEK VERDİ

Barcelona’nın yıldız oyuncusu Neymar Jr. oğluyla muz yerken çekilen fotoğrafını paylaşırken, Manchester City’li ünlü futbolcu Sergio Agüero ve Brezilyalı bayan futbolcu Marta da muzlu fotoğraf paylaştı.

Bunların yanısıra, Chelsea’nin Brezilyalı yıldızları Oscar, David Luiz ve Willian, İspanya devlet televizyonu La1’nın sunucusu Marilo Montero, Tottenhamlı oyuncular Mousa Dembele ve Nacer Chadli, ve Zenitli oyuncu Hulk ve ailesi muzlu poz verdi.

Rusya’da aynı şekilde ırkçı saldırıya maruz kalan Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos da Barcelonalı yıldıza destek için muzlu fotoğrafını paylaştı.

CİHAN

Yorumlar