"Cüneyt Çakır ve ekibi, kötü bir yönetim gösterdi"

- Atiker Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar: "Kısacası maçın geneline bakıldığında Cüneyt Çakır ve ekibi, kalitelerine yakışmayacak derece kötü ve rezalet bir yönetim gösterdi"

Google Haberlere Abone ol
"Cüneyt Çakır ve ekibi, kötü bir yönetim gösterdi"

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, dün karşılaştıkları Beşiktaş maçının hakemi Cüneyt Çakır ve ekibinin, kalitelerine yakışmayacak derecede kötü bir yönetim gösterdiğini belirtti.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlıların Beşiktaş karşısında oyuna iyi başladığını ve golü de bularak öne geçtiğini kaydetti.

Skor avantajını fazla koruyamadan hemen kalelerinde beraberlik golünü gördüklerini anımsatan Baydar, ilk yarının geneline bakıldığında 1-1'den sonra Beşiktaş'ın kontrolünde gibi görünen oyunda, sonlara doğru dengeyi kurduklarını aktardı.

Baydar, maçın hakemlerinin verdiği ve vermediği kararların oyunun önüne geçtiğini ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Yapılan faullerle oyun oldukça gerginleşti. Burada tabii ki en büyük sorumlu Cüneyt Çakır'dı. Dünyanın her yerinde kırmızı kart olan pozisyonu sadece sarı kartla geçiştirmesi, bir sonraki harekette faul bile vermemesi oyunun kontrolünü kaçırmasına sebep oldu. Kısacası maçın geneline bakıldığında Cüneyt Çakır ve ekibi, kalitelerine yakışmayacak derece kötü ve rezalet bir yönetim gösterdi. Buna rağmen oyuncularımız saha içerisinde inanılmaz bir mücadele sergiledi. Galibiyeti kaçıran tarafın Atiker Konyaspor olduğunu herkes gördü. Teknik heyet ve oyuncularımızı mücadelelerinden ve performanslarından dolayı kutluyoruz. Atiker Konyaspor'un iyi yolda olduğunu ve haftalar ilerledikçe de daha da iyi olacağını gördük."

Son iki sezondur duruşları, tezahüratları ve tribün şovlarıyla tüm Türkiye'ye örnek olan Konyaspor taraftarının, Beşiktaş maçında bir kez daha övgüleri hak ettiğini gösterdiğini dile getiren Baydar, "Maç öncesinde tribünlerde hazırlanan koreografiler, maç boyunca en ufak bir kötü söz bile olmadan verdikleri destek ve maç sonu oyuncularımızla bütünleşmeleri muhteşem görüntülerdi. Artık Konyaspor taraftarının, Türkiye'deki taraftar profilini olumlu anlamda değiştirdiğini ve bu konuda uzak ara önde olduğunu söyleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar