Cüneyt Çakır: Artık hedeflerimiz büyüdü

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda 40 yıl aradan sonra görev alacak hakem Cüneyt Çakır, İstanbul Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde hakem ve gözlemcilerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Çakır: Artık hedeflerimiz büyüdü

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda 40 yıl aradan sonra görev alacak hakem Cüneyt Çakır, İstanbul Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde hakem ve gözlemcilerle bir araya geldi. Toplantıya Cüneyt Çakır'ın yanısıra Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriyya Alp de katıldı.

Dünya Kupası'na gitmelerinde emeği olan herkese teşekkür eden Cüneyt Çakır, turnuvalar öncesinde yoğun bir hazırlık dönemi geçireceklerini ifade etti. Brezilya'da yönetecekleri ilk maçın önemini belirten Çakır, "İlk maçı iyi yönetmeliyiz. Sonrasında arkası gelecektir. Maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

Genç hakemlere de öğütler veren Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Artık hedeflerimiz büyüdü. Böyle olunca da hedefleri büyütmek gerekiyor. Sizler de genç hakemler olarak bu ekiplerin içinde yer almak istiyorsanız ekstra çalışmalar yapmalısınız. Gerekli analizleri yapınız."

Konuşma sırasında ayağa kalkarak İstanbullu hakemlere hitap eden Çakır, "Türk hakemliğini, bu bayrağı en üst noktaya çıkarmak istiyoruz. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Biz bu bayrağı size teslim ettiğimiz zaman siz onu daha üst noktaya çıkaracaksınız. Bunun için bize söz verin. Bizim için dua edin. Belki orada üç beden olarak maçları yöneteceğiz ama Türk hakemliğini temsil edeceğiz." şeklinde konuşarak onlardan da söz aldı. CİHAN

Yorumlar