Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu

- Cumhuriyetin 93. yılı kutlamaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenenlenen organizasyon, 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu

KOCAELİ (AA) - Cumhuriyetin 93. yılı kutlamaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu, 30 Ekim Pazar günü yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek etkinlikte çocukların da mücadele edeceği belirtildi.

Koşunun Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, "Yarışma, 3 kilometre halk koşusu, 10 kilometre profesyonel sporcu koşusu ve Çocuk Maratonu olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak. Yarış parkurunun başlangıç ve bitişi ise Sekapark olacak." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, yarışlarda ilk 10'a girenlere, madalya ve para ödülünün yanı sıra çeşitli ödüller verileceği bildirilerek, şunlar kaydedildi:

"Cumhuriyet Koşusu'na katılmak isteyenler için başvuru süresi 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr’de yayımlanan bilgilere göre veya İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından yapılacak. Başvuru süresi 28 Ekim Cuma günü saat 17.00’de sona erecek. Tüm katılımcılar kayıtlarını internet üzerinden elektronik olarak yapabilecek."

Yorumlar