Çukurova Belediyesi Futbol Okulu'nun açılışını Hasan Şaş yaptı

Çukurova Belediyesi Yaz Futbol Okulu, milli futbolcu Hasan Şaş ve Başkan Soner Çetin'in penaltı atışlarına sahne olan sıcak bir törenle başladı. Şaş, çocuklara "Asla yılmayın" diye seslenirken Çetin'in mesajı ise: Zeki, çevik ve aynı...

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Belediyesi Futbol Okulu'nun açılışını Hasan Şaş yaptı

Çukurova Belediyesi Yaz Futbol Okulu, milli futbolcu Hasan Şaş ve Başkan Soner Çetin'in penaltı atışlarına sahne olan sıcak bir törenle başladı. Şaş, çocuklara "Asla yılmayın" diye seslenirken Çetin'in mesajı ise: Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklı sporcu olun şeklindeydi.

Türkan Saylan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen futbol yaz okulunun açılışına eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Hasan Şaş ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin katıldı. Törenin ilk dakikalarında yüzlerce çocuk, kendilerine forma hediye eden Şaş ve Çetin'le fotoğraf çektirme yarışına girdi.

İlk sözü alan eski milli oyuncu Hasan Şaş, Çukurova Belediyesi'nin etkinliğine katılmaktan gurur duyduğunu belirterek, minik sporculara, "Bir abi olarak size tavsiyem; futbolcu ve sporcu olacaksanız azimli olun, çok çalışın ve asla yılmayın. Yılmayan insan sonuçta kazanır." nasihatında bulundu.

Başkan Çetin de yüzlerce çocuğun Çukurova Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde futbol öğreneceğini ve amatör spor kulüplerinin altyapısına oyuncu yetiştirileceğini anlattı. "Adana'nın bağrından Adana'nın gururu olmuş nice Hasan Şaş'lar ve Fatih Terim'ler çıkacak." diyen Başkan Çetin, "Mustafa Kemal Atatürk 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim' demişti. Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklı olacaksınız. Birinci düsturunuz bu olsun." şeklinde konuştu.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği futbol okulundaki tören sırasında eski milli futbolcu Hasan Şaş ile Başkan Soner Çetin arasında penaltı atışı yarışması yaşandı. Karataş'ta balık yeme iddiasına tutuşan ikiliden kaleye ilk geçen Hasan Şaş oldu. Art arda iki kez penaltı atışı yapan Başkan Çetin, Hasan Şaş engeline takılıp da gol atamayınca ayakkabılarını gerekçe gösterdi.

Daha sonra kaleye Başkan Çetin geçti. Hasan Şaş'ın yaptığı ilk atış gol olunca Çetin'in tepkisi gecikmedi: "Koskoca Hasan Şaş'ı yenmek olur mu?" Başkanın bu cümlesi ise penaltı yarışını izleyenlerin alkışla destek ve gülüşmelerine neden oldu.

CİHAN

Yorumlar