Cristiano Ronaldo ve Beşiktaşlı Almeida Samanyolu Haber TV'de

Brezilya'da düzenlenecek FIFA2014 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edecek olan Portekiz Milli Takımı ile Kamerun Milli Takımı özel maçta karşı karşıya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo ve Beşiktaşlı Almeida Samanyolu Haber TV'de

Brezilya'da düzenlenecek FIFA2014 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edecek olan Portekiz Milli Takımı ile Kamerun Milli Takımı özel maçta karşı karşıya gelecek. Mücadele 22.45'ten itibaren Samanyolu Haber TV'den naklen ekranlara gelecek.

FIFA 2014 Dünya Kupası’na katılacak 32 ülkenin mücadele edeceği 4’er takımdan oluşan 8 gruptaki eşleşmelerin de belirlenmesinin ardından katılımcı ülkelerin hazırlıkları da devam ediyor.

12 Haziran’da Sao Paulo’da Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak açılış maçı ile başlayacak FIFA 2014 Dünya Kupası'nda A Grubu’nda mücadele edecek olan Kamerun ile G Grubu’nda Almanya, Gana, Amerika Birleşik Devletleri ile mücadele edecek olan Portekiz karşı karşıya gelecek.

Dünya yıldızlarını bünyesinde barındıran Portekiz'den Ronaldo, Beşiktaş'ın golcü ismi Hugo Almeida, Fenerbahçeli Meireles ve Bruno Alves de Portekiz Milli Takım formasıyla Samanyolu Haber TV'de ekranlara gelecek.

Portekiz ile Kamerun arasındaki 2014 Dünya Şampiyonası öncesindeki son prova bugün saat 22.45'te Samanyolu Haber Tv’de canlı olarak ekranlara gelecek.
CİHAN

Yorumlar