Cristiano Ronaldo depremi!

Agresif tavırları ve form düşüklüğü sebebiyle kariyerinin sonuna geldiği iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun şimdi de taraftarlarıyla arası açıldı. Levante maçındaki ıslık yağmuru sonrası seyircilere küfrettiği kameralara yansıyan yıldızın, psikolojisinin

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo depremi!
Agresif tavırları ve form düşüklüğü itibarı ile kariyerinin sonuna geldiği iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun şimdi de taraftarlarıyla arası açıldı. Levante maçındaki ıslık yağmuru sonrası seyircilere küfrettiği kameralara yansıyan yıldızın, psikolojisinin arızalı bulunduğu söylendi.

6 sezondur terlettiği Real Madrid formasıyla adını futbol tarihine altın harflerle yazdırmayı başaran Cristiano Ronaldo’ya yeni yılda nazar değdi. Son haftalarda yaşadığı form düşüklüğü, gol yollarındaki etkisizliği ve maç içerisinde gösterdiği müthiş tepkiler itibarı ile psikolojisinin arızalı bulunduğu çıkarımı yapılan Portekizli süperstar, 2015 yılında beklentilerin altında kaldı.

İspanyol basını, ‘Ronaldo efsanesi bitiyor mu?’ tyükselişmasını başlatarak, yıldız oyuncunun 2014’te ulaştığı 1.19 gol ortalamasının bu sene 0.64’lere kadar indiğine dikkat çekerken, La Liga’da oynanan son maçlarda fileleri sarsamayan 30 yaşındaki yeteneğin kariyerinde mühim bir azalış yaşadığını söyledi. Portekizlinin geçtiğimiz devirde 26 maçta yekün 31 gol attığına vurgu oluşturan gazeteler, bu rakamın 14 gole kadar indiğine işaret ettiler. Gol krallığı yarışmasında ise 2013-2014 sezonunda tıpkı tarihlerde Ronaldo’nun ezeli rakibi Messi’ye 14 gol ayrım attığını kaydeden basın, bunun bu sene Messi lehine 32’ye 30 özelliğine geldiğini anlatım etti.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar