Cristian Baroni: Puan farkı bizi motive ediyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, rakipleri ile aralarındaki puan farkının kendilerine farklı bir motivasyon sağladığını ve çalışmalarını daha istekli sürdüklerini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Cristian Baroni: Puan farkı bizi motive ediyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, rakipleri ile aralarındaki puan farkının kendilerine farklı bir motivasyon sağladığını ve çalışmalarını daha istekli sürdüklerini ifade etti.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı - lacivertlilerde Cristian Baroni, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Öncelikli olarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın önemine değinen Brezilyalı oyuncu, "Torku Konyaspor galibiyeti bizim için ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç oldu. Ligin ikinci yarısında zorlu maçların bizi beklediğini biliyorduk ve devre arasında ona göre çalışmalarımızı yaptık. Bu 3 puan bizim için çok iyi oldu." dedi.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçının zorluğuna da dikkat çeken başarılı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, "Önümüzde gerçekten çok zor bir deplasman maçımız var. Bunun bilincindeyiz. O maç için çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Oradan da en iyi şekilde 3 puanı alıp; şampiyonluğa doğru hızlı bir şekilde ilerlemek istiyoruz." diye konuştu.

Torku Konyaspor maçında gollerin defans oyuncularından gelmesi ile ilgili de Cristian Baroni, "Golü aslında, kimin ve hangi mevkideki oyuncunun attığı önemli değil. Bazen defans oyuncusu, bazen orta saha, bazen forvet oyuncusu gol atar. Burada önemli olan goldür. Tabi ki de bizim defansta oynayan 2 tane kaliteli stoper oyuncumuz var. Özellikle de duran toplarda çok iyi hava topuna çıkıyorlar. Maçta da bu şekilde oldu. 2 tane duran topta golleri bulduk. Önemli olan bizim için 3 puandı." ifadelerini kullandı.

Rakipleri ile aralarındaki puan farkının kendilerini rehavete sürüklemediğinin altını çizen Cristian Baroni, bu durumun kendilerini daha da motive ettiğini belirterek; sözlerini şöyle tamamladı:

"Puan farkı kesinlikle bizde rehavet ve rahatlık havası yaratmıyor. Aslında bize farklı bir motivasyon sağlıyor puan farkı. Biz daha istekli oynayıp, daha istekli çalışıyoruz. Artık bu 10 puanla mı olur, 20 puanla mı olur, 30 puanla mı olur; bilemiyorum. Bir şekilde bu aradaki bu puan farkını açarak; şampiyonluğa doğru ilerlemek istiyoruz." CİHAN

Yorumlar