Cristian Baroni: Diğer inların ne konuştuğu önemli değil

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, ligde en yakın takipçileri ile aralarındaki puan farkının kendileri üzerinde baskı oluşturacağı yönündeki düşüncelere katılmadığını kaydederek, "Diğer insanların ne konuştuğu bizim için önemli değil.

Google Haberlere Abone ol
Cristian Baroni: Diğer inların ne konuştuğu önemli değil

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, ligde en yakın takipçileri ile aralarındaki puan farkının kendileri üzerinde baskı oluşturacağı yönündeki düşüncelere katılmadığını kaydederek, "Diğer insanların ne konuştuğu bizim için önemli değil. Oyunumuzu göstererek şampiyonluğa ilerlemek istiyoruz." dedi.
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunup, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
    Çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirten tecrübeli oyuncu, "Çalışmalarımız gerek salonda gerekse sahada çok güzel bir organizasyonla devam ediyor. Gerçekten de sıkı çalışıyoruz; çünkü ligin ikinci yarısının çok daha zor olacağını biliyoruz." diye konuştu.
    İlk yarıyı güzel bir şekilde bitirdiklerini dile getiren Brezilyalı oyuncu, orta sahada çok kaliteli oyuncuların olmasıyla ilgili olarak da "Bir avantaja da sahibiz. Çok fazla orta saha oyuncusu olması bizim için bir avantaj. Aramızdaki bu rekabet takıma olumlu yönde yansıyor. Takımı daha ileriye götürmek ve amacımıza ulaşmak için bize bir motivasyon sağlıyor. Birinci günden beri bu rekabet Fenerbahçe'nin başarsını öne çıkaran bir şeydi. Şampiyon olmak için birbirimize kenetlendik." ifadelerini kullandı.

"ERSUN YANAL ÇOK ÖZEL BİRİ"

    Cristian Baroni, teknik direktör Ersun Yanal'ın çok özel biri olduğunu kaydederek, hocası hakkında şunları dile getirdi:
    "İletişim anmlamında çok özel birisi. Herkesi tek tek ilgileniyor. Zaman Zaman takım ahlinde konuşmamlar yapıyor. Ve bizim performansımızı kritize ediyor. Bakıldığında bu konuşmalar bize çok yardımcı oluyor. Bana kişisel olsun arkadaşlarıma olsun. Çünkü her oyuncunun takıma ne kadar katkı verebileceğini çok iyi biliyor. Çünkü çok kalitile oyunculardan oluşuyoruz. Ersun hocanın bu tarzda çalışması özellikle bana çok yardım ediyor. Bir hata yaptığımda kendimi daha iyi göstermem gerektiğini düşündüğünde hemen benimle konuşuyor ve bundan ders alarak bir daha ki maçlarda kendimi daha iyi hazırlıyorum."

TÜRK PASAPORTUNA SAHİP OLURSAM BU BANA GURUR VERİR

    5 yıldır Türkiye'de forma giydiğinin hatılatılması ve Türk vatandaşlığına geçmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki soruya ise Cristian, "Türk pasaportuna sahip olursam bu bana gurur verir. Çünkü 5 yıldır buradayım. Bir çok Türk arkadaşım var. Türk insanıyla çoki yi paylaşım içindeyiz. Tabii ki yabancı bir yerde 5 yıl oynamak zor. Ama bakıldığında tabii ki de bu Türk pasaportunu elde edersem benim için mutluluk kaynağı olur. Çünkü gerçekten Türkiye'yi ve Türk insanını seviyorum." cevabını verdi.
    Şampiyonluktaki rakiplerinin aradaki puan farkının Fenerbahçe üzerinde baskı oluşturacağı yöndeki soruya da Cristian, şu karşılığı verdi:
    "Fenerbahçe gibi büyük ve milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte olunca üzerinizde baskı oluyor. Ama bütün herkes kendi düşündüğünü konuşuyor. Biz şu anda lideriz. En iyi şekilde sahaya çıkıp en iyi oyunumuzu her maç ayrı ayrı göstereceğiz. Tabii ki de tek amacımız olan şampiyonluğu elde edeceğimizi düşünüyorum. Diğer inanlarırın ne konuştuğu bizim için önemli değil. Biz sadece sahaya çıkıp oyunumuzu göstererek şampiyonluğa ilerlemek istiyoruz."




CİHAN

Yorumlar