"Çorbada bizim de tuzumuz olduğu için ayrıca gururluyuz"

- Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu: "Olimpiyat Oyunları'nda gelen her başarı, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bize umut oldu"

Google Haberlere Abone ol
"Çorbada bizim de tuzumuz olduğu için ayrıca gururluyuz"

ANKARA (AA) - Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 2016 Rio Olimpiyatları'nda gelen her başarının, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bugünlerde, kendilerine de umut olduğunu belirtti.

Terzioğlu, yazılı basın açıklamasında, ana sponsoru oldukları Olimpiyat Milli Takımı sporcularının 2016 Rio Olimpiyatları'ndaki performansların yüzlerini güldürdüğünü belirterek, "Çorbada bizim de tuzumuz olduğu için ayrıca gururluyuz." değerlendirmesini yaptı.

Kaan Terzioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin içinden geçtiği zor günlerde insanların yüzünün bir nebze de olsa gülmesinde payımız olduğu için büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Olimpiyatlarda gelen her başarı, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bize umut oldu. Sporcularımızın performansı yüzümüzü güldürürken, kafilemizin ana sponsoru olarak çorbada bizim de tuzumuz olduğu için ayrıca gururluyuz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayesinde 2020 hedefiyle başlattığımız projede Türk sporunun gelişmesi için sporun bütün paylaşanlarıyla bir olmaya ve birlikte hareket etmeye devam edeceğiz."

Açıklamada, Turkcell'in ana sponsoru olduğu milli takımın, 2016 Rio Olimpiyatları'nda 4 branşta podyuma çıktığı hatırlatılarak, tek altın madalyanın, güreşte Taha Akgül'den geldiği, Türk sporcuların, atletizm, halter ve tekvandoda da kürsüye çıkma başarısı gösterdiği belirtildi. Milli sporcuların, 1 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 8 madalyayla tamamladığı oyunlarda, güreşin, 5 madalyayla en fazla başarı kazanılan branş olduğu kaydedildi.

Ayrıca açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde Türk sporunun gelişmesi için 2020 Tokyo hedefiyle kesintisiz destek sağlayan Turkcell'in ana sponsoru olduğu Türkiye kafilesinin, tarihinin en başarılı dördüncü olimpiyatlarını Rio'da yaşadığı ifade edildi.

Taha'nın yanı sıra güreşte Rıza Kayaalp ve Selim Yaşar'ın gümüş, Cenk İldem ve Soner Demirtaş'ın bronz, halterde Daniyar İsmayilov'un gümüş, tekvandoda Nur Tatar ve atletizmde ise Yasmani Copello Escobar'ın bronz madalya kazandığı vurgulanan açıklamada, "Olimpiyatların temeli sayılan atletizm ve yüzme başta olmak üzere yapılan işbirlikleri sayesinde elit ve lisanslı sporcu sayısının artırılmasına yönelik birçok projenin hayata geçirilmesine ön ayak olan Turkcell'in, sporcuların başarılarıyla da Türk halkının zor günlerde sevinmesinde pay sahibi olduğu" belirtildi.

Yorumlar