Colin Kazım: Tehlikemizi hissedecekler

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Colin Kazım, ligin ikinci yarısında ortaya koyacakları iyi futbolla zirve yarışında olacaklarını belirterek, “Puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler.

Google Haberlere Abone ol
Colin Kazım: Tehlikemizi hissedecekler

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Colin Kazım, ligin ikinci yarısında ortaya koyacakları iyi futbolla zirve yarışında olacaklarını belirterek, “Puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler.” dedi.
    Yıdız oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Adana Demirspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, alt liglerden gelen rakiplere karşı oynamanın kolay olmadığını dile getirdi. Bu maçta da zorlandıklarını belirten Colin Kazım, Adana Demirspor’un bazı bölümlerde oyunu kendileri için zorlaştırdığını kaydetti.
    Tecrübeli oyuncu, “Herkes her maçı 6-7 farklı kazanmanızı istiyor. Ama maalesef futbol bu değil. Futbol bir sonuç oyunu. İyi oynayıp kaybetmektense her zaman iyi sonucu alıp evime dönmeyi tercih ederim.” diye konuştu.
    Ligdeki durumlarını da değerlendiren Colin Kazım, şunları ifade etti: “Fenerbahçe alıp başını gitti ama diğer takımlara çok uzak değiliz. Çok iyi futbol oynamıyoruz belki ama biz ikinci yarıda iyi oynadığımız zaman zaten herkese sıkıntı yaratacağız ve puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler.”
CİHAN

Yorumlar