Colin Kazım bombası!

Feyenoord Kulübü, Colin Kazım'ın yeniden Türk Milli Takımı'na çağrıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu ise, kendisine herhangi bir davet gelmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Colin Kazım bombası!
Feyenoord Kulübü, Colin Kazım'ın tekrar Türk Milli Takımı'na çağrıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu ise, kendisine herhangi bir çağırma gelmediğini söyledi.

Hollanda'nın Feyenoord Kulübü, sezon başında Bursaspor'dan kiraladığı Colin Kazım Richards için ciddi bir iddiada bulundu.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan izahatda, 28 yaşındaki futbolcunun Türk Milli Takımı'na çağırma edildiğini duyurdu. Colin Kazım ise, konu ile ilgili hiç bir bilgisi olmadığını, kendisine herhangi bir çağırma gelmediğini söyledi.

Colin Kazim-Richards is opgenomen in de voorlopige selectie van Turkije, voor o.a. de EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal.

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) March 13, 2015

Bu sezon muvaffakiyetli bir grafik çizen Colin Kazım, Feyenoord formasını giydiği 29 resmi maçta 11 gol attı, 7 asist yaptı.

A MİLLİ TAKIM 22 MART'TA TOPLANACAK

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maçın yanı dizi 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı hususi karşılaşmanın hazırlıklarına 22 Mart Pazar günü başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan izahatya oranla milliler, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girecek.

A Milli Takım, müsabakalar öncesinde dört gündelik kamp için 23 Mart Pazartesi günü Almanya'nın Marienfeld kasabasına gidecek. 26 Mart Perşembe gününe kadar çalışmalarını burada sürdürecek ay-yıldızlılar, karayoluyla Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a geçecek.

Milli takım, 27 Mart Cuma günü Amsterdam Arena'da yapacağı antrenmanla Hollanda karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, tıpkı gün statta matbuat toplantısı düzenleyecek. Amsterdam Arena'nın ev sahipliği yapacağı Hollanda-Türkiye karşılaşması, cumartesi günü TSİ 21.45'te başlayacak.

29 MART'TA LÜKSEMBURG'A GİDECEKLER

Milliler, Lüksemburg ile oynayacağı hususi maç için 29 Mart Pazar günü uçakla bu ülkeye geçecek ve tıpkı gün Henri Dunant Stadı'nda bir antrenman yapacak.

Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki son çalışmasını 30 Mart Pazartesi günü yarışmanın oynanacağı Josy Barthel Stadı'nda gerçekleştirecek. Fatih Terim, antrenman öncesi düzenlenecek matbuat toplantısında soruları cevaplayacak.Josy Barthel Stadı'ndaki Lüksemburg-Türkiye karşılaşması, salı günü TSİ 21.15'te başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın derhal peşinden Türkiye'ye dönecek.

(Hürriyet)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar