Club Brugge-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura kalan Beşiktaş'ın, deplasmanda Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacağı maç saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Club Brugge-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Liverpool'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura kalan Beşiktaş'ın, deplasmanda Belçika mümessili Club Brugge ile karşılaşacağı maç saat kaçta, hangi kanalda diri yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş 16 turu ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda Jan Breydel stadında karşılaşacak.

Futbolseverler 12 Mart 2015 perşembe günü saat 20.00′de başlayacak mücadeleyi Star TV'den diri şekilde izleyebilecek.

Bu maçın rövanşı ise 19 Mart Perşembe günü İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve turu geçen takım çeyrek finale yükselecek.

BRUGGE'DE ÖNEMLİ EKSİK

Club Brugge takımının en ciddi oyucularından biri bulunan ortasaha oyuncusu Victor Vazquez’in lig maçında ayağı kırıldı ve sezonu kapattı.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK ŞOKU

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u 1-0 kazandıği maçta sakatlanan Jose Sosa'nın geri adalesinde 1. derece yırtık saptama edildi.

Tedavisine başlanan Arjantinli futbolcunun UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika mümessili Club Brugge ile 12 Mart Perşembe günü deplasmanda yapılacak son 16 turu ilk maçında forma giyemeyeceği söylendi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar