Cisse ve Evans disiplin kuruluna sevk edildi

Newcastle United'dan Cisse ve Manchester United'dan Evans, maç sırasında birbirlerine tükürdükleri gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Cisse ve Evans disiplin kuruluna sevk edildi
Newcastle United'dan Cisse ve Manchester United'dan Evans, maç esnasında birbirlerine tükürdükleri gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın golcüsü Papiss Cisse ve Manchester United’ın savunma oyuncusu Jonny Evans, karşılaşma esnasında birbirlerine tükürdükleri gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İngiltere Futbol Federasyonu
'ndan yapılan izahatda, ligin 28. haftasında oynanan Newcastle United-Manchester United karşılaşmasının 38. dakikasında birbirlerine tükürdükleri saptama edilen Cisse ve Evans’ın disiplin kuruluna sevk edildiği, futbolcuların yarına kadar savunmalarının istendiği bildirildi. Manchester United’ın, Ashley Young’ın son dakikalarda attığı golle deplasmanda 1-0 kazandığı karşılaşma esnasında girdikleri ikili savaş sonrasında birbirlerine tüküren Cisse ve Evans, hakem vasıtası ile kartla cezalandırılmamıştı. Cisse karşılaşmanın arkasından özür dilemiş, Evans ise rakibine tükürdüğü yönündeki iddiaları kabul etmemişti.

Kurul vasıtası ile değerlendirilecek görüntülerin arkasından futbolcuların birbirlerine tükürdüklerine kanaat getirilmesi durumunda, disiplin buyrukları gereği altışar maçla cezalandırılmaları bekleniyor.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar