Cihat Arslan: Çok önemli bir maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldik

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, Boluspor'u 4 - 1 yendikleri maçın ardından, geride bıraktıkları maçları düşününce çok önemli bir maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cihat Arslan: Çok önemli bir maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldik

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, Boluspor'u 4 - 1 yendikleri maçın ardından, geride bıraktıkları maçları düşününce çok önemli bir maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldiklerini söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Cihat Arslan, "Allah'a şükürler olsun çok önemli virajlardan geçtik. Geride bıraktığımız maçları düşününce çok önemli maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldik. Ama tabii ki matematiksel olarak bitmedi. Çok büyük bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı haftaya inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Hiçbir maçı kolay görmediğini dile getiren Cihat Arslan, "Çünkü bu ligde herkes herkesi yenebilir. Boluspor da zor günler geçiriyordu. Bir çıkıştaydı. Zor maçtı; ama sonu güzel bitti. Oyuncularımı şimdiye kadar gösterdikleri performanstan ve özveriden dolayı tebrik ediyorum. Boluspor'da da çalıştım güzel günlerimiz oldu. Beraber çok şey de başarmıştık. Onlara da başarılar diliyorum. Dualarımız onlarla." ifadelerini kullandı.

Gelecek seneyle ilgili planları ve hedeflerinin sorulması üzerine Cihat Arslan, "Taşıdığımız arma, kent İstanbul. Dünyanın en önemli şehirlerinden bir tanesi. Ülkemizin de kalbi konumunda bir şehir. İstanbul'un ismi ne kadar büyükse bizim takımımızın da isminin ona yakışacak seviyeye ulaşması gerekiyor. Hedefimiz bu." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Yeni tesis yeni stat, orada bir taraftar kimliğimizle bareber bozbaykuşları arttırarak tabii ki böyle bir planlama var. Sezon başını planlarken, seneyi düşünerek adım atmıştık. Takımın yeni bir yapılanmaya ihtiyacı vardı. Şimdi bunun üstüne koyarak daha güzel şeyler hedefliyoruz. Ama önce matematiksel oarak işimizi halletmiş olalım. Yoksa diğer türlü hepsi lafta kalır Allah göstermesin. Hedef insan hayıtında olmazsa olmazdır. İnsanı dinç tutan en önemli unsurlardandır. Bizim hedefimiz var, kulübümüzün var, kentimizin zaten var. O zaman büyük hedeflere adım atmak için bir adım atacağız. Bu tabii ki bir başlangıç. Çok şükür Allah'a bunu başardık."

Futbolculardan Ömer Can Sokullu da kendileri için zor ve kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek, "Elimizden gelen herşeyi yaptkık ve kazandık." dedi.

Murat Akın ise kendileri gibi rakibin de mutlak puan alması gereken bir maç oluduğunu dile getirerek, "Maçın sonuna kadar iyi oynadık ve 4 - 1 kazandık. Önümüzdeki maçı da kazanıp, Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı matematiksel olarak garantilemek istiyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.
CİHAN

Yorumlar