Cihat Arslan: Bize karşı oluşan beklentiyi karşılamak istiyoruz

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri için oluşan beklentiyi karşılamak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cihat Arslan: Bize karşı oluşan beklentiyi karşılamak istiyoruz

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, kendileri için oluşan beklentiyi karşılamak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de 69 puanla lider durumda bulunan ve en yakın rakibine 5 puan fark atan İstanbul BBSK'da adım adım Süper Lig sesleri yükselmeye başladı. İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan'da ligin bitimine dört hafta kala basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

PTT 1. Lig'inde bu sene önemli bir lig yaşandığını ifade eden başarılı teknik adam, "Belki de PTT 1. Lig'in en üst seviyede puanının oluştuğu bir lig. İlk altıda önemli çekişmeler var. Tabii ki biz avantaj elde ettik ama daha ligi bitirmedik. Bitirmek için de önümüzde dört tane maç var. Önemlisi de bu hafta sonu Boluspor ile oynayacağımız maç. Düşmemeye oynayan bir takım ve sanırım sert bir maç olacak. Bunun hazırlıklarına devam ediyoruz. Gevşemeden daha çok hırslanarak mücadele etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

'Şampiyon diyebilir miyiz artık?' sorusuna tecrübeli hoca temkinli cevap vererek, "İnşallah ama dediğim gibi zor bir süreç. Kolay değil ama çok büyük bir avantajda olduğumuzu biliyoruz. Tabi hazırlıklarımızı Boluspor maçına göre yapıyoruz ve daha fazla var çalışıyoruz. Süper Lig için ise çok önemli kadromuz var. Bizde oluşan bir beklenti var ve biz de bu beklentiyi karşılamak istiyoruz." dedi.

Hafta sonu ligin son sıralarında bulunan Boluspor ile oynayacakları karşılaşma için ise Arslan, "Boluspor'da düşmeme adına önemli takımlardan birtanesi. Ve PTT 1. Lig'de de her maç çok zorlu geçer altta veya üstte olmanızın bir farkı yoktur. O maça da o mücadeleyi sergilememiz lazım. Biz bu kalitemiz ve özgüvenimizle de bu maçı kazanacağımızı umuyoruz." şeklinde konuştu.

Başakşehir'de yapılan yeni stat ve beklentiler için ise Cihat Arslan, "İstanbul bir marka. İstanbul BBSK'da bir marka. Takım bazı sıkıntılar geçirdi ve bunlardan da ders alındığını düşünüyorum. İşte bu yeni statla beraber daha büyük hedeflerimiz var. Allah'da izin verirse oralarda da iyi şeyler yapmak istiyoruz. Taraftarımızı da artırırsak Süper Lig'in renkli takımlarından birtanesi oluruz." diye konuştu.

'Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı iken İstanbul BBSK'nın kapatılacağını söyledi. Siz bu durumu nasıl karşıladınız ve oyuncular bundan etkilendi mi?' sorusuna ise Cihat Arslan, şöyle cevap verdi:

"Bizim dışımızda gelişen şeyler. Halkın kendine göre bir tercihi var. Orada ki adaylarında kendine göre söylemleri var. Ama biz kendi işimize bakmaya çalıştık. Bize verilen bir sorumluluk, bir görev var. Bunu çocuklarla sonuna kadar konuştuk. Kendi görevimizi yapmaktan dolayı mutluyuz."
CİHAN

Yorumlar