Chikhura Teknik Direktörü: Korkarak oynamayacağız, güzel bir maç olacak

Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam karşılaşacağı Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze, Bursaspor karşısında korkak bir futbol oynamayacaklarını söyledi. Phruidze, futbolcu David Odikadze...

Google Haberlere Abone ol
Chikhura Teknik Direktörü: Korkarak oynamayacağız, güzel bir maç olacak

Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda yarın akşam karşılaşacağı Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze, Bursaspor karşısında korkak bir futbol oynamayacaklarını söyledi.

Phruidze, futbolcu David Odikadze ile birlikte maçın oynanacağı Atatürk Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Phruidze, şu değerlendirmeyi yaptı: "Türkiye'de bulunduğumuz için çok memnunum, çok güzel bir şehir. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Arkadaşça, dostça çok güzel bir karşılaşma geçmesini diliyorum. Biz korkarak oynamayacağız kesinlikle. Güzel bir maç bekliyorum."

Oyuncu Odikadze ise şunları söyledi: "Güçlü bir rakiple oynayacağız. Ne kadar şansımız varsa onu zorlayacağız. Buradan en iyi sonucu alıp gitmek istiyoruz."

CHİKHURA TAKIMI SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Basın toplantısının ardından Chikhura takımı antrenman yaptı. Teknik Direktör Phruidze yönetimindeki çalışma yaklaşık 45 dakika sürdü. Antrenmanın ilk 15 dakikasında basına görüntü verildi. CİHAN

Yorumlar