Chikhura takımı Bursa'ya geldi

Bursaspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere takımı Bursa’ya geldi.Otellerine yerleşen kafileyi Bursaspor adına Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan...

Google Haberlere Abone ol
Chikhura takımı Bursa'ya geldi

Bursaspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere takımı Bursa’ya geldi.

Otellerine yerleşen kafileyi Bursaspor adına Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ile Kulüp Genel Müdürü İsmail Özdemir karşıladı. Ali Turan, Chikhura'nın yöneticilerine çiçek takdim etti.

Turan, misafir takımı karşılamasının ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle misafir takım Chikhura'ya Bursamıza hoşgeldiniz diyorum. Yönetim Kurulumuz yarın Chikhura takımı yöneticileri ve UEFA delegesinin de katılımıyla güzel bir yemek yiyecek. Perşembe günü taraftarlarımızın desteğiyle çok güzel bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Sabah saatlerinden beri bilet sırasına girip takımımıza destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle bu müsabakadan güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.

Chikhura takımı, 17 Temmuz Perşembe günü oynanacak maç öncesi yarın akşam saat 19.00’da maçın oynanacağı Atatürk Stadı’nda antrenman yapacak. Teknik ekibin ve bir oyuncunun da basın toplantısı yapacağı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar