Chelsea'yi Londra'da 3-1 yenen Atletico Madrid finalde

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları tamamlanırken Real Madrid'in finaldeki rakibi 0-0'ın rövanşında Londra'da Chelsea'yi 3-1 yenen Atletico Madrid oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Atletico Madrid, Chelsea'yi...

Google Haberlere Abone ol
Chelsea'yi Londra'da 3-1 yenen Atletico Madrid finalde

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları tamamlanırken Real Madrid'in finaldeki rakibi 0-0'ın rövanşında Londra'da Chelsea'yi 3-1 yenen Atletico Madrid oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Atletico Madrid, Chelsea'yi Londra'da 3-1 yenerek finalde Real Madrid'in rakibi oldu.

Chelsea ve Atletico Madrid Stamford Bridge'de karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadele 3-1 Atletico Madrid üstünlüğüyle son buldu. Atletico Madrid bu skorla finale yükselen taraf oldu ve Real Madrid'in rakibi oldu.

Atletico Madrid'in golleri 44. dakikada Adrian Lopez, 60. dakikada penaltıdan Diego Costa ve 72. dakikada Arda Turan'dan geldi. Londra temsilcisinin tek golünü ise 38. dakikada Fernando Torres attı. Chelsea'nin iki topu direkten döndü.

ARDA TURAN SAHNEDE

Maça ilk 11'de başlayan temsilcimiz Arda Turan 72. dakikada sahneye çıktı. Sağdan gelen ortayı çok iyi takip eden milli futbolcumuzun kafa vuruşu üst direkten döndü. Dönen top altıpas içinde yine Arda'nın önünde kaldı ve milli futbolcumuz plase bir vuruşla topu Chelsea ağlarına gönderdi.

Arda Turan'ın bu golüyle Atletico Madrid Chelsea'nin gardını düşürdü. Maçta başka gol olmayınca Madrid temilcisi zaferini ilan etti. 82. dakikada oyundan alınan Arda Turan, yerini Cristian Rodriguez'e bırakırken maçı izlemek için Londra'ya gelen Atletico Madridli taraftarlar uzun süre Arda Turan diye tezahürat yaptı ve ayakta alkışladı.

FİNAL LİZBON'DA

Bu arada 2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finali 24 Mayıs’ta Portekiz’in başkenti Lizbon’da bulunan 65 bin 647 koltuk kapasiteli Estadio da Luz Stadyumu’nda oynanacak.

Atletico Madrid ve Real Madrid arasındaki bu final 24 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

CİHAN

Yorumlar