Chelseali taraftarlardan bir ırkçılık daha!

Lig Kupası finalinden dönen Chelseali taraftarların trende ırkçılık yaptıkları iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Chelseali taraftarlardan bir ırkçılık daha!
Lig Kupası finalinden dönen Chelseali taraftarların trende ırkçılık yaptıkları iddia edildi.

Chelsea ve Tottenham takımlarının dün oynadığı İngiltere Lig Kupası finalinin arkasından kimi Chelseali taraftarların, trende yolculuk ederken ırkçılık yaptıkları iddia edildi.

Londra’dan Manchester’a giden trendeki kimi Chelsea taraftarların ırkçı hareketlerde bulunduğu, bu sebeple polisin Stoke on Trent istasyonuna çağrıldığı söylendi. Polisin hadise yerine gelmesinin arkasından Chelseali 4 taraftarın kendi istekleriyle trenden indiği kaydedildi. Chelsea Kulübünden yapılan izahatda, iddialardan haberdar oldukları belirtilerek, 'Olay henüz aşırı net değil. Eğer herhangi bir Chelsea taraftarı vakaya karışmışsa tabi ki İngiliz Ulaşım Polisi ile işbirliği içerisinde olacağız' ifadesi kullanıldı. İngiltere Lig Kupası finalinde dün Chelsea ile Tottenham takımları Wembley Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Terry ile Walker’ın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 ele geçiren Chelsea, kupayı beşinci kere müzesine götürdü.



Chelsea’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda, Fransa’nın Paris Saint-Germain takımıyla deplasmanda oynadığı maçın arkasından da Paris Metrosu’nda kimi Chelseali taraftarlar ırkçı hareketlerde bulunmuştu. Paris savcılığı ve Londra polisinin soruşturması sonrasında Chelsea Kulübü, 3 taraftarına stada giriş yasağı getirmişti.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar