Chelsea'den dev anlaşma

Chelsea Kulübü, yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Maviler, gelecek sezondan itibaren formasında Yokohama'nin ismini taşıyacak.

Google Haberlere Abone ol
Chelsea'den dev anlaşma
Chelsea Kulübü, yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Maviler, istikbal sezondan itibaren formasında Yokohama'nin ismini taşıyacak.

İngiltere Premier Lig'in kökünden kulübü Chelsea, resmi internet sitesinden yaptığı izahat ile yeni sponsorluk anlaşmasının detaylarını duyurdu.

Uzun bir dönemdir formasında 'Samsung' firmasının ismini taşıyan Ada devi, 'The Yokohama Rubber' şirketiyle forma sponsorluğu konusu için anlaşma imzaladıklarını söyledi. Maviler, kulüp tarihinin en kocaman sponsorluk anlaşmasını yaptıklarını anlatım etti. Stamford Bride Stadı'nda gerçekleştirilen törene Yokohama firmasının İdare kurulu başkanı Tadanobu Nagumo ile İngiliz ekibinden kaptan John Terry, teknik direktör Jose Mourinho ve kulüp başkanı Bruce Buck da katıldı.

Kasasına 300 milyon Dolar değerinde bir tutar girecek bulunan Chelsea, 2015-16 sezonundan itibaren ön kısmında 'Yokohama' reklamı bulunan formalarla savaş verecek.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar