Chelsea-PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?

1-1'in rövanşında İngiltere'de Chelsea'nin karşısına çıkacak PSG, Devler Ligi çeyrek finali ödülünü adam başı 250 bin Euro olarak belirledi. Geçen yıl rakibine boyun eğen Fransızlar, kupanın kazanılması halinde ise servet dağıtacak.

Google Haberlere Abone ol
Chelsea-PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?
1-1'in rövanşında İngiltere'de Chelsea'nin karşısına çıkacak PSG, Devler Ligi çeyrek finali ödülünü adam başı 250 bin Euro şekilde belirledi. Geçen sene rakibine boyun eğen Fransızlar, kupanın kazanılması şeklinde ise servet dağıtacak.

Bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi’nde coşku 2. Tur rövanş maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Paris’te İngiliz devi Chelsea’yi kıl payı elinden kaçıran ve rakibiyle 1-1 berabere kalarak avantaj yitiren Paris Saint Germain, Stamford Bridge’e çeyrek final bileti için çıkıyor. Geçen sezon Maviler ile Devler Ligi çeyrek finalinde karşılaşan ve rakibine şansız bir biçimde elenen Fransız mümessili bu defa işi yoğun tutuyor. Fransızlar, Chelsea’yi elemeleri ve çeyrek finale yükselmeleri mecburiyetinde takımdaki her oyuncuya şahıs başı 250 bin Euro prim dağıtmaya hazırlanıyor. PSG ayrıca, finale yükselmeleri ve kupayı kazanmaları mecburiyetinde ise gene şahıs başı 1 milyon Euro prim verecek. İki takımda da noksan oyuncu bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler;

CHELSEA: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramirez, Matic, Willian, Fabregas, Hazard, Costa

PSG: Sirigu, Van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell, Verratti, D.Luiz, Matuidi, Lavezzi, Cavani, Ibrahimovic

STAT: Stamford Bridge

SAAT: 21.45

YAYIN: Smart Spor 1

HAKEM: Bjorn Kuipers

Kaynak: FANATİK

Yorumlar