Chelsea: 2 - Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Stamford BridgeHakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya Futbol Federasyonu)Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Oscar, Hazard, Samuel Eto'oGalatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Chedjou,.

Google Haberlere Abone ol
Chelsea: 2 - Galatasaray: 0 (İlk yarı)

Stat: Stamford Bridge
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya Futbol Federasyonu)
Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Oscar, Hazard, Samuel Eto'o
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Telles, Melo, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba
Goller: Dk. 4 Samuel Eto’o, Dk. 42 Cahill (Chelsea)
Sarı kartlar: Dk. 19 Melo (Galatasaray), Dk. 40 Oscar (Chelsea)

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında Galatasaray deplasmanda Chelsea ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Chelsea takımının 4. dakikada Samuel Eto’o ve 42. dakikada Cahill’in attığı gollerle 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

4. dakikada Chelsea Samuel Eto’o ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan taç atışı ile başlayan Chelsea atağında orta sahada topla buluşan Hazard, sağ kanatta bulunan Oscar’a pasını verdi. Oscar’da ceza sahası içerisindeki Samuel Eto'o'ya pasını aktardı ve ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Samuel Eto'o düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

15. dakikada Yekta Kurtuluş’un yaptığı ortaya ceza sahası üst çizgisi üzerinde bulunan Drogba yarı röveşata şutunu çekti ama top farklı bir şekilde auta gitti.

24. dakikada gelişen Chelsea atağında Hazard’ın uzaktan çektiği şutta meşin yuvarlak kaleci Muslera’da kaldı.

33. dakikada Chelsea'den Lampard'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası üzerinde Terry son anda ayağını uzatarak şutunu çekti, ancak top kalenin üstünden auta çıktı.

42. dakikada Chelsea, Cahill’in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Lampard’ın sağ kanattan kullandığı korner atışına kale önünde Terry kafayla vurdu ve kaleci Muslera tek eliyle son anda çıkardı. Geri dönen topa Cahill sert vurdu ve top ağlarla buluştu: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Chelsea soyunma odasına 2-0 galip girdi.
CİHAN

Yorumlar