Chelsea 2-0 Galatasaray

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde Galatasaray, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Chelsea karşısında rövanşı 2-0 kaybederek şampiyonaya veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Chelsea 2-0 Galatasaray

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada İngiliz ekibinin gollerini 4. dakikada Samuel Eto'o ve 43. dakikada Gary Cahill kaydetti.

Bu sonuçla Chelsea çeyrek finale yükselirken, Galatasaray şampiyonaya veda etti.

Günün diğer maçında ise İspanyol ekip Real Madrid, ilk maçta 6 - 1 mağlup ettiği Alman Schalke 04'ü, sahasında oynadığı rövanşta da 3 - 1 yenerek çeyrek finale yükseldi.


CHELSEA - GALATASARAY MAÇINDAN NOTLAR

DROGBA ALKIŞLARLA UĞURLANDI


Galatasaray 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, maç sonu Drogba'ya sevgi seli vardı. Sarı kırmızılı ekibin yıldızını eski takımının taraftarları çılgınca alkışlayarak uğurladı. Maç bitimiyle birlikte Didier Drogba tek tek Chelsea'li bütün oyuncularla sarmaş dolaş oldu. Eski arkadaşları ile vedalaşan Drogba'yı bütün stat ayakta alkışladı. Drogba duygusal bir veda ile belki de Stanford Bridge Stadı'nda son kez futbol oynamış oldu.


Ayrıca maç bitiminde Galatasaraylı taraftarlar yenilgiye üzülmelerine rağmen sarı kırmızılı futbolcuları tribüne çağırıp alkışladı. 2500 kadar Galatasaray taraftarı maç boyu 40 bin kişilik Chelsea taraftarlarından daha baskın tezahürat yaparken, maç sonu oyunculara yaptıkları jestle takdir topladı.


Galatasaray Teknik Direktörü Robento Mancini ilk yarıyı ayakta izledi ancak 2. yarının ortalarından itibaren takımının kötü oyunu sonrasında sinirlendi ve kulübeye geçerek ayaklarını uzatıp, karşılaşmayı boş vermiş bir görüntüde izledi.


Karşılaşmayı izleyen İngiliz gazeteciler sarı kırmızılı ekibin beklentilerin çok altında bir mücadele gösterdiğini ve Chelsea'nin antrenman havasında turu geçtiği yorumunu yaptılar.

Yorumlar