Cezayir karşısında 1-0 geriye düşen Belçika, sürprize izin vermedi

FIFA 2014 Dünya Kupası H Grubu maçında, Cezayir'le karşılan Belçika, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak sürprize izin vermedi.Belo Horizonte şehrinde bulunan Mineirao stadındaki mücadelede Meksikalı hakem Marco Rodriguez düdük çalarken...

Google Haberlere Abone ol
Cezayir karşısında 1-0 geriye düşen Belçika, sürprize izin vermedi

FIFA 2014 Dünya Kupası H Grubu maçında, Cezayir'le karşılan Belçika, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak sürprize izin vermedi.

Belo Horizonte şehrinde bulunan Mineirao stadındaki mücadelede Meksikalı hakem Marco Rodriguez düdük çalarken mücadeleye istediği gibi başlayamayan Belçika hücumda etkili olamazken, uzaktan şutlarla gol aradı. Ceza sahasına bir türlü giremeyen Belçika golü bulamadıkça Cezayir'in direci de arttı. Mücadelenin 24. dakikasında yine bir kontra atağa çıkan Cezayir, penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Feghouli atışı gole çevirerek takımını öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı.

İkinci yarıda da topla daha çok oynayan Belçika olurken, mücadeleyi 1-0 önde götüren Cezayir iyice savunmaya çekildi. Belçika 70. dakikada Fellaini'nin attığı golle beraberliği yakalarken Cezayir'in de direncini kırdı. Golden sonra daha çok açık veren Cezayir, 80. dakikada Mertens'in golüne de engel olamadı ve 2-1 yenik duruma düştü.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Belçika, favori olarak gösterildiği maçı kazanmayı bildi.

CİHAN

Yorumlar