CEV Şampiyonlar Ligi ikincisi Vakıfbank yurda döndü

CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in final maçında Avrupa ikincisi olan Vakıfbank yurda döndü.

Google Haberlere Abone ol
CEV Şampiyonlar Ligi ikincisi Vakıfbank yurda döndü

CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in final maçında Avrupa ikincisi olan Vakıfbank yurda döndü. Birinciliklere alıştıklarını aktaran sporcular, “Sonuç olarak gümüş madalya aldık. Hala kürsüdeyiz bunun başarısızlık olarak yansıtılması bizi mutsuz ediyor.” dedi.

    CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in final maçında, Dinamo Kazan'a 3-0 yenilen VakıfBank, sezonu Avrupa ikincisi olarak tamamladı.

SPORCULAR: BAŞARISIZLIK OLARAK YANSITILMASI BİZİ MUTSUZ EDİYOR

    Vakıfbank takımı oyuncusu Bahar Toksoy, ikinciliği başarısızlık olarak görmediklerini söyledi. Sonucu bir kayıp olarak görmediklerini aktaran Bahar, “Çünkü elimizde bir gümüş madalyamız var. Hala o kürsüdeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Karşımızdaki Rusya takımı inanılmaz güçlüydü. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Onlar çok daha iyi hazırlanmıştı. Kazandılar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz de eksikliklerimizi gördük daha iyi olmak için çalışmaya başlayacağız. Vakıfbank her sezon beş kupaya da gözünü dikip çalışmaya başlar. Dolayısıyla biz esasında her seferinde final oynamak için başlıyoruz. Amacımıza bir nebze ulaştık. Bizde birinciliklere alıştık, sonuç olarak gümüş madalya aldık. Hala kürsüdeyiz bunun başarısızlık olarak yansıtılması bizi mutsuz ediyor. Birinciliklere alışmış olabilir herkes ama gümüş madalya da bir başarıdır.” diye konuştu.

    Takımın başarılı oyuncularından Naz Aydemir ise şampiyonluklara alışmış bir takım olarak ikinciliğin kendileri için de üzücü olduğunu aktardı. Sezonun devam ettiğini kaydeden Naz, “Antrenmanlarımız devam edecek, tekrar Türkiye kupası ve ligini kazanmak için mücadele edeceğiz. Evet, bir final kaybettik ama önümüzde üç final daha var. Bir an önce toparlanıp yola devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar