CEV Kupası'nı kazanan Fenerbahçeli voleybolcular: Muhteşem bir gün yaşadık

Voleybolda hem bayanlarda hem de erkeklerde CEV Kupası'nı kazanan Fenerbahçeli sporcular, başarı öykülerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
CEV Kupası'nı kazanan Fenerbahçeli voleybolcular: Muhteşem bir gün yaşadık

Voleybolda hem bayanlarda hem de erkeklerde CEV Kupası'nı kazanan Fenerbahçeli sporcular, başarı öykülerini anlattı.

Bayanlarda CEV Kupası finalinde Rusya'nın Uralocha ekibini yenen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ile aynı gün erkeklerde CEV Kupası finalinde İtalyan temsilcisi Andreoli'yi yenen Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı oyuncuları Dereağzı Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Voleybolda büyük başarıya imza atan sporcular, "İki Kupa Tek Yürek Arma"nın hikayesini anlattı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Seda, bu sezon hedeflerinin 7 kupa ile sezonu tamamlamak olduğunu söyledi. Kaptan Seda, "Burhan Felek'te Fenerbahçe Kulübü adına tarihi bir güne şahitlik ettik. Her iki takım da en başından beri kupada favoriydi ve ne kadar favori olduğunu sonuna kadar gösterdi diye düşünüyorum. Burhan Felek’te bu kupaları kazanarak bunu da taçlandırdığımızı düşünüyorum. O gün muhteşem bir atmosfer yaşadık." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin hedefinin her zaman final oynamak ve kupa kazanmak olduğunu ifade eden yıldız sporcu, bundan sonraki hedefleri konusunda şunları dile getirdi:

"Çalıştığımız süre içerisinde ilk kupamızı aldık. Diğer iki kupa öncesinden bunun bizim için büyük bir motivasyon olacağını düşünüyorum. İnşallah bu sonunda iki kupamızı da alarak erkek takımımız ile birlikte toplamda 7 kupa ile bu sezonu kapatmak en büyük hedefimiz."

Fenerbahçe Grundig kaptanı Arslan ise yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir performans sonrasında bizden sonra bayanlar kupayı getirdi. Güzel bir şölen havası oluşturmak istiyorduk bunu da başardık. Tam istediğimiz gibi oldu. Şölen havasında iki kupayı kaldırdık." dedi.

Arslan, önlerinde iki hedef daha bulunduğunu vurgulayarak, "Önümüzde iki tane daha hedef var. Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi var. Avrupa kupası bize moral oldu. Taraftarlarımız bizi desteklesinler. Bizi yalnız bırakmasınlar. Sezonu üç kupayla tamamlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar