Ceren Kestirengöz yuvaya döndü

Transferin en hızlı takımı VakıfBank, altyapısından yetişen Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi. Yeni sezonda kadroda yer alacak olan milli pasör çaprazı, böylelikle yuvasına dönmüş oldu.Yeni sezon öncesinde kadrosunu yabancı yıldızlarla...

Google Haberlere Abone ol
Ceren Kestirengöz yuvaya döndü

Transferin en hızlı takımı VakıfBank, altyapısından yetişen Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi. Yeni sezonda kadroda yer alacak olan milli pasör çaprazı, böylelikle yuvasına dönmüş oldu.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu yabancı yıldızlarla güçlendiren Türkiye şampiyonu VakıfBank, iç transferde Naz Akyol'un ardından Ceren Kestirengöz ile de sözleşme yeniledi. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Ceren, "Altyapısından yetişip A Takımına kadar yükseldiğim VakıfBank'a döndüğüm için çok mutluyum. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum; bunun için de elimden geleni yapacağım. Umarım bizim için başarı ve kupalarla dolu bir sezon olur." diye konuştu.

VakıfBank Takım Menajeri Başak Koç ise yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesinde kadromuzu büyük ölçüde tamamlamış bulunuyoruz. VakıfBank Spor Okulu'ndan çıkan isimlerden biri olan, her zaman ailemizin içinde yer alan Ceren ile birlikte yeni sezona girmek bizi oldukça heyecanlandırıyor. Genç, dinamik ve tecrübeli ekibimizin içinde yer alacak olması Ceren'in gelişimi, seviye atlaması açısından da çok faydalı olacaktır. Türk voleyboluna daha uzun yıllar hizmet edecek olan Ceren'e, VakıfBank formasıyla başarılar diliyorum." dedi.

CEREN KESTİRENGÖZ KİMDİR?

19.07.1993 İstanbul doğumlu olan Ceren Kestirengöz, voleybola 10 yaşındayken VakıfBank Spor Okulu'nda başladı. Ardından Minik, Yıldız ve Genç Takımlarda VakıfBank formasını giyen Ceren, 2011 yılında A Takım kadrosuna yükseldi.

2011-2012 sezonunun ikinci yarısı ve bir sonraki sezonu Sarıyer Belediyesi'nde; 2013-2014 sezonunu ise Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'ta geçiren 190 cm boyundaki başarılı pasör çaprazı, 2014-2015 sezonu öncesi yeniden VakıfBank'a döndü.

2007 yılından itibaren Milli Takımlarda forma giymeye başlayan Ceren Kestirengöz, 2011'de ilk kez A Milli Takım formasını giydi. 2012 yılında Sarıyer Belediyesi ile 2. Lig şampiyonluğu yaşayan oyuncu 2009 Balkan Şampiyonası'nda en iyi smaçör; 2010 Balkan Şampiyonası'nda ise en iyi servis atan oyuncu ödüllerinin sahibi oldu.

CİHAN

Yorumlar