Çerçioğlu, "Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır manevi desteğe hazırım"

Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kaya ve Yönetim KurUlu Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti. "Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır." diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Çerçioğlu, "Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır manevi desteğe hazırım"

Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kaya ve Yönetim KurUlu Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti. "Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır." diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kulübe manevi desteğinin süreceğini söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ziyarete gelen Aydınspor yönetimine, "1923'e manevi desteğimiz her zaman sürecek. Aydınspor 1923 bu şehrin takımıdır. Didim'den Buharkent'e kadar bu takıma herkesin destek olması gerekmektedir. Böyle hızlı bir başarı grafiği yakalayan başka bir takım yoktur. Amatörden buralara kadar gelen bir takım. Manevi desteğim dün olduğu gibi bugün ve yarında devam edecek. Aydınspor 1923 etrafından birlikte hareket edilirse başarı kaçınılmaz. O yüzden herkesin kenetlenmesi gerekiyor. Ben inanıyorum ki Aydınspor 1923 bu sene şampiyon olacak." dedi.

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, Aydınspor 1923'ü önce 1. Lig'e ardından da Süper Lig'e çıkarmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek yapılan çalışmalar hakkında Başkan Çerçioğlu'na bilgiler verdi. Kaya, ziyaret anısına Başkan Özlem Çerçioğlu'na ismi yazılı olan 09 numaralı Aydınspor 1923 forması hediye etti.

CİHAN

Yorumlar