Cenk Ergün: Bu kupayı kazanmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün, güçlü bir grup ve zor bir fikstürün kendilerini beklediğini kaydederek, "Bunun altından kalkıp kupayı kazanmak istiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Ergün: Bu kupayı kazanmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün, güçlü bir grup ve zor bir fikstürün kendilerini beklediğini kaydederek, "Bunun altından kalkıp kupayı kazanmak istiyoruz." dedi.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından Galatasaray Kulübü İdari Menajeri Cenk Ergün, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile yapacakları maç öncesinde 6'sı lig 6'sı da kupa olmak üzere 12 maç yapacaklarını hatırlatarak, "Zorlu bir fikstürümüz var. Sıkışık ve zor bir fikstür; ama bunun altından kalkıp bu kupayı kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Devre arasında takıma katacakları futbolcularla ilgili çalışmaların sorulması üzerine Ergün, "Resmi transfer dönemi 6 Ocak'ta başlaycak. Bu döneme ilişkin teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda yöneticilerimizin ve idarecilerimizin çalışması devam ediyor. umut ediyorum beklendiği şekilde transfer döneminde mümkün olduğu kadar başlarda(çünkü maçlarımız çok çabuk başlıyor) bu transfer döneminde gelecek oyuncuların durumu da gidecek oyuncuların durumu da belli olur. Dolayısıyla nefes almadan ikinci yarıya başlaycağız." açıklamasında bulundu.

Sarı - kırmızılı takımla birlikte B grubunda yer alan Medical Park Antalyaspor'da yönetim kurulu Üyesi Ali İhsan Sav da bekledikleri bir fikstür çektiklerini söyledi. Ali İhsan Sav, Galatasaray'ı da özellikle istediklerini dile getirerek, hedeflerinin kupada sonuna kadar gitmek olduğunu ifade etti.
CİHAN

Yorumlar