Cenk Ergün: 3 kulvarda da devam etmek istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Balıkesirpor'la eşleşen Galatasaray'da A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün, 3 kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Ergün: 3 kulvarda da devam etmek istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Balıkesirpor'la eşleşen Galatasaray'da A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün, 3 kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyledi.

    Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Galatasaray A Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün ve Balıkesirspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Demiraslan, açıklamarda bulundu.

    İlk sözü alan Balıkesirspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Demiraslan, sarı - kırmızılı rakiplerinin Türkiye'nin en büyük takımlardan bir tanesi olduğunu belirterek, "4 büyük olarak adlandırılan takımlardan bir tanesi. Galatasaray'la eşleştiğimiz için mutluyuz. Geçen yıl da Galatasaray'la eşleşmiştik. Dostane bir maç olmuştu. Yine bu sene de aynı şekilde, iyi bir müsabakanın olacağına inanıyorun. Bütün sporseverleri, Türk Telekom Arena'da oynayacağımız Galatasaray müsabakasına şimdiden davet ediyorum. Galatasaray'a da Avrupa mücadelesinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

    Galatasaray A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün, bu yıl Türkiye Kupası'nın sürprizlerle dolu bir 4. kademe oynandığını dile getirdi. Ergün, 5. kademeye 4 büyükler arasında sadece kendilerinin kaldığını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Amacımız bu sefer de sürprize mahal vermeden gruplar aşamasına kalmak ve kupayı kazanmak istiyoıruz. Balıkesir, çok önemli bir şehir. Balıkesirspor Türk futbolu için çok önemli bir ekip. Geçen sezon da karşılaşmıştık. Taraftarları çok ateşli. Çok güzel destek veriyor takımlarına. Kendilerine ayrılan yeri dolduruyor. Umarım bizim seyircimiz de bizi yalnız bırakmaz ve güzel bir karşılaşma seyrettiririz."

    Hedeflerinin sorulması üzerine Cenk Ergün, "Biz bu sene youlumaz 3 kulvarda da devam etmek istiyoruz. Kupada da sonuna kadar gitmek istiyoruz. Avrupa kupasında da lig şampiyonluğunda da başarılı olmak istiyoruz." karşılığını verdi.

    Büyük takımların Ziraat Türkiye Kupası'na bakış açısının nasıl olduğu yönündeki bir soruya ise İdari Menajer, şu cevabı verdi: "Şimdi son yıllardaki yoğun maç trafiği belli. Türkiye Kupası'nda daha çok oynamayan futbolcuların şans verilmesi gerekiyor. Diğer taraftan alttan gelen takımların kalitesi yukarıya çıkmış ki bu rotasyonda kullanılan oyuncular, çok rahat bu turları geçmeye yeterli olmuyor. Dolayısıyla kayıptan ziyade alt tarafların da yukarıdaki açığa kapattığını düşünebiliriz."
CİHAN

Yorumlar