"Cengiz Ünder için tüm tekliflere kapalıyız"

- Medipol Başakşehir Asbaşkanı Saral: "Cengiz için kulübümüze gelen resmi teklif yok. Oyuncumuzdan da bize gelen bir talep yok. Cengiz'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz" - "Kulübümüz için para ikinci planda. Şu anda Süper Lig'de lider durumdayız ve liderlik paradan daha önemli. Lider ve hedefi olan bir takım Cengiz'i neden satsın"

Google Haberlere Abone ol
"Cengiz Ünder için tüm tekliflere kapalıyız"


İSTANBUL (AA) - HİLMİ SEVER - İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, attığı goller ve yaptığı asistlerle adından söz ettiren 19 yaşındaki oyuncuları Cengiz Ünder'i satmayı düşünmediklerini söyledi.

Mustafa Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında Cengiz'e talip olan takımlarla ilgili haberleri gördüklerini ancak bu konuda kararlarının kesin olduğunun altını çizdi.

Cengiz'in, Medipol Başakşehir'de çok mutlu olduğunu belirten Saral, "Cengiz için kulübümüze gelen resmi teklif yok. Oyuncumuzdan da bize gelen bir talep yok. Cengiz'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Oyuncumuzun bizimle 5 yıllık sözleşmesi var ve burada çok mutlu. Cengiz için gelecek tüm tekliflere kapalıyız." ifadelerini kullandı.

- "Liderlik paradan daha önemli"

Mustafa Saral, Süper Lig'deki ilk sezonunda büyük bir çıkış yapan Cengiz ile ilgili uzun vadeli planlarının bulunduğunu aktardı.

Amaçlarının Cengiz'i Türk futboluna kazandırmak olduğunu vurgulayan Mustafa Saral, şöyle konuştu:

"Cengiz'in üzerinde özel duruyoruz. Onun gelişimine çok dikkat ediyoruz. Röportaj izni bile vermiyoruz. Yalnızca gol attığı maçlardan sonra çok kısa röportaj veriyor. Tesislerde kalıyor, tamamen işine odaklanıyor. Rahat bıraksınlar Cengiz'i kazanalım. Kulübümüz için para ikinci planda. Şu anda Süper Lig'de lider durumdayız ve liderlik paradan daha önemli. Lider ve hedefi olan bir takım Cengiz'i neden satsın."

Medipol Başakşehir'in, TFF 1. Lig ekibi Altınordu'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, ilk sezonunu geçirdiği Süper Lig'de geride kalan 12 haftada, 3 gol atıp 4 asist yaptı.

Cengiz, son olarak geçtiğimiz hafta turuncu-lacivertli ekibin, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının tek golünü atmıştı.

Yorumlar