Çaykur Rizespor'da yeni transferler için tören

- Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bu sezon anlaşmaya vardığı 9 futbolcu için imza töreni düzenledi - Transfer Komitesi Üyesi Ofluoğlu: - "Genç bir kadro kurduk. Takımımız dört yaş gençleşti"

Google Haberlere Abone ol
Çaykur Rizespor'da yeni transferler için tören


RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bu sezon kadrosuna kattığı 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.

Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen törene, Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Ömer Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan, yeni transferler Iraklı Ali Faez Atiyah ve Ali Hisny Faisal, İranlı Mehdi Taremi ve Ramin Rezaeian, Slovenyalı Matic Fink, Denizlispor'dan Recep Niyaz, Alanyaspor'dan Özgür Çek, Bursaspor'dan Oğuzhan Aynaoğlu ile Fatih Karagümrükspor'dan Serkan Odabaşoğlu katıldı.

Ofluoğlu, burada yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına Rize'de bugün başlayacaklarını ve 10 günlük çalışmanın ardından ikinci kampa Avusturya'da devam edeceklerini belirtti.

Transferde farklı bir yöntem uyguladıklarını ifade eden Ofluoğlu, "Transfere hocamız, teknik ekip ve başkanımızla birlikte yön verdik. Hocamızın istediği oyuncuları kadromuza kattık. Kadromuza bir kaç arkadaş daha katacağız. Çok iyi bir çalışma yaptık. Çok değerli oyuncular aramıza katıldı. Bu sezon 10 transfer yaptık." dedi.

Faslı Sadaane'nin önümüzdeki günlerde takıma katılacağını kaydeden Ofluoğlu, "Bütün transferleri hocalarımız istedi. Biz de transferleri gerçekleştirdik. Genç bir kadro kurduk. Takımımız dört yaş gençleşti. Aldığımız yabancı oyuncular ülkelerinin milli takımında oynayan oyuncular. Bu, gelecek adına çok önemli." diye konuştu.

Ofluoğlu, futbolcuların yüzde 40 peşin para alacağını ve diğer kazançlarının maç başı performansına göre belirleneceğini sözlerine ekledi.


- Futbolcu görüşleri


Orta saha oyuncusu Serkan Odabaşoğlu, kendisine güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağını belirterek, "Burada olmaktan mutluyum. Amacım başarılı olarak katkı sağlamak." dedi.

Irak'ın Al Shorta takımından kadroya katılan milli oyuncu Ali Faez ise Süper Lig'de oynayacağından dolayı heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "Buraya önemli işler yapmak için geldim. Kendime güveniyorum. İyi bir ekibimiz var. İnşallah ligde başarılı işler yapacağız." ifadesini kullandı.

Sloven defans oyuncusu Matic Fink ise Süper Lig'e gelmek için fedakarlık yaptığını kaydederek, "Çok mutluyum. Biraz zor olsa da buraya gelmeyi çok istedim ve sonunda oldu. Yeni takımımda çok çalışarak başarılı olmak istiyorum. Sezonun başlaması için heyecanlıyım." değerlendirmesinde bulundu.

Iraklı forvet Ali Hisny ve İranlı golcü Mehdi Taremi ise gollerine Süper Lig'de devam etmek istediklerini vurguladı.

İranlı Ramin Rezaeian de Süper Lig'i takip ettiğini vurgulayarak, "Bu ligde mücadele edecek olmaktan mutluyum. İyi bir kadro oluşturduk. Kadro mücadelesi vereceğiz. Kazanıp formayı alıp bir daha çıkarmak istemiyorum." diye konuştu.


- Özgür Çek yeni başlangıç olarak görüyor


Alanyaspor'dan Çaykur Rizespor'a transfer olan Özgür Çek, iyi bir takıma geldiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de önemli takımlarda görev yaptığını ve Rize'ye gelmekten mutlu olduğunu kaydeden Çek, "Geçen sezon devre arasında Alanyaspor'da görev aldıktan sonra Süper Lig sevinci yaşadık. Şimdi burada olmaktan mutluyum. Hikmet hocamızın enerjisini ve heyecanını biliyorum. Çaykur Rizespor'u yeni bir başlangıç olarak görüyorum. Burada devamlılığı yakaladıktan sonra yeniden milli takım yolunun açılacağına inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

Denizlispor'dan transfer edilen genç oyuncu Recep Niyaz, Süper Lig'e dönmenin kendisini heyecanlandırdığını ifade ederken, Oğuzhan Aynaoğlu başarılı olmak için çok çalışacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Iraklı Ali Faez Atiyah ve Ali Hisny Faisal ile 5'er, İranlı Mehdi Taremi ve Ramin Rezaeian ile Bursaspor'dan Oğuzhan Ayanoğlu ile 2'şer, Slovenyalı Matic Fink, Denizlispor'dan Recep Niyaz ve Alanyaspor'dan Özgür Çek ile 3'er yıllık sözleşme imzalandı. Fatih Karagümrükspor'dan Serkan Odabaşoğlu ise kiralık olarak kadroya katıldı.



Yorumlar