Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşısında aldıkları bir puana sevinmediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşısında aldıkları bir puana sevinmediklerini söyledi.

Çalımbay, maç sonu yaptığı açıklamada, 13 haftadır galip gelemediklerini ifade ederek, "Mutlak galibiyet için sahaya çıktık.Her türlü pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik. Takımımın oyunundan çok memnunum ama kaçan gollerden memnun değilim. Taraftarımız müthiş bir destek verdi. Oynadığımız oyunu galibiyetle süslemek isterdik. Bana göre kaybedilen iki puan var burada. Ben bir puana sevinmiyorum. Artık telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bir şanssızlık yaşıyoruz. Bu şanssızlığı artık kırmak istiyoruz. Haftaya Kayseri Erciyesspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bizim için altı puanlık bir maç olacak." dedi.

Takımın sol bek oyuncusu Ali Adnan ise yaptığı açıklamada, "Çok arzuluyduk. Maça çok iyi başladık. Güzel pozisyonlarda bulduk.Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Galibiyet hasretimiz 14 haftaya çıktı. İnşallah gelecek maçlarda galip geleceğiz." diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ahmet Görkem Görk de mutlak galip gelmeleri gereken bir maça çıktıklarını ifade ederek, "Bunun bilniciyle oynadık. İkinci yarıda çok üst düzey top oynadık. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bir an önce bu sıkıntılı durumdan çıkmalıyız. Gün geçtikçe işimiz daha da zorlaşabilir." şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise maçta takım olarak ilk yarıda birçok pozisyon ürettiklerini ifade etti.
Akçay, "İkinci yarı daha fazla risk alan bir Rizespor vardı. Çaykur Rizespor özellikle ikinci yarıda çok iyiydi. Zor bir deplasmandı diyebiliriz. Deplasman karnemiz çok kötü. Çaykur Rizespor gibi deplasmanda bir puan almak önemli. İkinci devrede yenilmeden yolumuza devam ediyoruz. Akhisar maçıyla artık galibiyetle tanışmak istiyoruz." dedi.

Akçay, ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Malouda’nın ciddi bir sakatlığı olmadığını da sözlerine ekledi.

Takım oyuncularından Emre Güral, "Maalesef 3 puan alamadık. İyi bir oyun sergileyemedim. Takım olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Gelecek haftalarda performansımızı yükseltmemiz lazım." dedi.

Didier Zokora da, "Maçın ilk yarısında iyiydik ama ikinci yarıda çok kötüydük. Oyunun geneline bakıldığında bir puanın kötü olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar