Çaykur Rizespor, Sivasspor’u yenmek istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligin 15.

Google Haberlere Abone ol
Çaykur Rizespor, Sivasspor’u yenmek istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Çalımbay, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde yaptığı basın açıklamasında, "Sivasspor’u 3 yıl çalıştırmıştım. O takımın yüzde 80’ini ben kurmuştum. İyi oynayan kaliteli ekip. Sahasında çok iyi." diyerek şöyle konuştu:

"Hafta sonunda mücadelesi yüksek zor bir maç olacak. Sivasspor'dan daha çok mücadele etmeliyiz. Sivasspor'dan daha çok puana ihtiyacımız var ve kazanmak için gideceğiz. Sivaspor'un oynamasına izin verirsek işimiz zorlaşır. Ben son iki maça bakıldığında takımıma güveniyorum. Bu şanssızlıkları kıracağız. İnşallah güneş bir günde bizim tarafa doğru doğacak. Herkes bu maçlardan bir pay çıkarmıştır."

Çalımbay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile son Trabzon ziyaretinde görüştüklerini vurgulayarak, "Başbakanımız futbolu çok iyi bilen, içinden gelen birisi. Başbakanımızla zaman zaman ben görüşmesem bile yönetim sürekli görüşüyor. Bize elinden geldiğince yardımcı oluyor. Bizim bir görüşme yapacağımız konuşuluyor, net değil. Binlerce işi var. Boş olursa belki görüşebiliriz." şeklinde konuştu.

TAKIMDA SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Çaykur Rizespor, Sivasspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından kondisyon çalıştı.

Çaykur Rizespor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında 14 Aralık Cumartesi günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
CİHAN

Yorumlar