Cavcav’dan başkan Yaşar’a tebrik ziyareti

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimleri açık ara farkla kazanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.Gençlerbirliği’nin azminin diğer takımlar...

Google Haberlere Abone ol
Cavcav’dan başkan Yaşar’a tebrik ziyareti

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimleri açık ara farkla kazanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Gençlerbirliği’nin azminin diğer takımlar tarafından örnek alınması gerektiğine değinen Yaşar da Cavcav’ı ve takımı başarısından ötürü kutladı. Ankara takımları arasında Gençlerbirliği’nin çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Yaşar, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yaşar’a başarılarının devamını dileyen Cavcav, “Sizi can-ı gönülden kutluyorum. Yeni dönemde elimizden geldiğince sizlere destek olmak isteriz. Yenimahalle’de sayenizde hizmet yeniden kazandı.” dedi.

Ziyaretin ardından Cavcav, Yaşar’a üzerinde Yaşar’ın isminin yazılı olduğu 06 numaralı Gençlerbirliği forması ve atkı hediye etti.

CİHAN

Yorumlar