Caroline Wozniacki TEB BNP Paribas Istanbul Cup'a geliyor

Yılın en büyük tenis turnuvasında oynayacak yıldız raketler belli olmaya başladı. 13-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Koza World of Sports'ta gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta mücadele edecek ilk isim tenis dünyasının Danimarkalı...

Google Haberlere Abone ol
Caroline Wozniacki TEB BNP Paribas Istanbul Cup'a geliyor

Yılın en büyük tenis turnuvasında oynayacak yıldız raketler belli olmaya başladı. 13-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Koza World of Sports'ta gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta mücadele edecek ilk isim tenis dünyasının Danimarkalı yıldızı Caroline Wozniacki oldu.

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) isim sponsorluğunda Koza World of Sports'ta 13-20 Temmuz 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan yılın en büyük tenis olayı TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta korta çıkacak raketlerin isimleri belli olmaya başladı. Danimarkalı yıldız raket Caroline Wozniacki TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta oynacağı kesinleşen ilk isim oldu.

Son olarak TEB BNP Paribas WTA Championships'te ülkemize gelmiş olan Wozniacki "İstanbul'a geleceğim için çok heyecanlıyım. İstanbul mükemmel bir şehir ve tekrar o güzel kitlenin önünde mücadele etmek harika olacak. Umarım iyi bir oyun ortaya koyar, heyecan verici bir turnuva yaşatırız." dedi.

Voleybolcu bir annenin ve futbolcu bir babanın kızı olarak 1990 yılında doğan Caroline Wozniacki 2005 yılında adım attığı WTA turnuvalarında kısa sürede farkını gösterdi. Grand Slam turnuvalarında oynadığı sayısız çeyrek final, yarı final ve final karşılaşması, 21 WTA Tour turnuvası şampiyonluğu kendisini 11 Ekim 2010'da WTA dünya sıralamasının bir numarasına taşıdı. Bu ünvanını 67 hafta aralıksız bir şekilde korumayı başaran Danimarkalı yıldız, günümüzün en yetenekli tenisçilerinden biri olarak tanınıyor.

32 RAKET ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEK

13-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Koza World of Sports Arena'da, Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) isim sponsorluğunda ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) katkılarıyla İstanbul Kup A.Ş. tarafından düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta dünya çapında 32 raket şampiyonluk için yarışacak.

TEB BNP Paribas WTA Championships'ten sonra geleceğin yıldız raketlerine ev sahipliği yapacak olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup ile Türkiye yine dünya gündemine tenis ile girecek.

CİHAN

Yorumlar