Capello ve Dzagoyev'e doğum günlerinde karpuz hediye edildi

Rusya Teknik Direktörü Fabio Capello ve milli futbolcu Alan Dzagoyev'e doğum gününde üzerine resimleri çizilmiş karpuz hediye edildi.Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası'nda H Grubu'nda Belçika, Cezayir ve Güney Kore ile mücadele eden...

Google Haberlere Abone ol
Capello ve Dzagoyev'e doğum günlerinde karpuz hediye edildi

Rusya Teknik Direktörü Fabio Capello ve milli futbolcu Alan Dzagoyev'e doğum gününde üzerine resimleri çizilmiş karpuz hediye edildi.

Brezilya'da düzenlenen FIFA 2014 Dünya Kupası'nda H Grubu'nda Belçika, Cezayir ve Güney Kore ile mücadele eden Rusya Milli Futbol Takımı'nda, 17 Haziran'da doğan Alan Dzagoyev ile 18 Haziran'da doğan İtalyan teknik adam Fabio Capello'ya ilginç bir hediye verdiler.

Rus milliler teknik adamları Capello ve takım arkadaşları Dzagoyev'e üzerlerinde resimleri işlenmiş karpuz hediye etti. Ayrıca bir de pasta yaptıran oyuncular doğum gününü kutladılar.

Alan Dzagoyev 24 yaşını tamamlarken, İtalyan teknik adam Capello ise 68 yaşını doldurdu. Kutlamalarla ilgili resimler ise milli takımın resmi twitte hesabından paylaşıldı.

Bilindiği gibi FIFA 2014 Dünya Kupası'nda H Grubu'nda mücadele eden Rusya grupta oynadığı ilk maçta Güney Kore ile 1-1 berabere kalmıştı. Rusya, grubundaki ikinci maçında ise 22 Haziran Pazar günü TSİ 19.00'da ilk maçında Cezayir'i 2-1 yenerek grup liderliğine oturan Belçika ile mücadele edecek.

CİHAN

Yorumlar