Capello, Rusya-Cezayir maçının hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirdi

Rusya Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Rusya-Cezayir karşılaşmasının ardından hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.    Turu atlatmak için Cezayir'i mağlup etmesi gereken Rusya, sahadan 1-1'lik beraberlkle ayrılarak...

Google Haberlere Abone ol
Capello, Rusya-Cezayir maçının hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirdi

Rusya Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Rusya-Cezayir karşılaşmasının ardından hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

    Turu atlatmak için Cezayir'i mağlup etmesi gereken Rusya, sahadan 1-1'lik beraberlkle ayrılarak turnuvaya veda veda etti.

    Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Capello, “Hayal kırıklığına uradım. Maalesef, yanlış verilen faulden sonra gol yedik. Benzer durumda hakem, oyuncumuz Kokorin’e yönelik faulü görmedi. Hakemler hakkında her zaman sustum. Ama şimdi susmayacam, maç sırasında bize yönelik hakem hataları oldu.” şeklinde eleştirdi.

    Tecrübeli hoca, Cezayir'in attığı gol sırasında kaleci Akınfeev'in gözüne lazer tutulduğunu da iddia ederek, “Bunun kanıtı ve foto da var. Mağlup olduğumuzu kabul ediyorum, ama kalecimizi lazerle gözünü kapattılar. Bu gerçek olay.“ dedi. CİHAN

Yorumlar