Canik Belediyespor'da tur sevinci

- Kulüp başkanı Bayrak: - "Samsun'u Avrupa'da temsil edeceğimiz için mutluyuz. Galibiyeti yoğun bakımda yatan başantrenörümüz Mehmet Can Öztürk'e armağan ediyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Canik Belediyespor'da tur sevinci

SAMSUN (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ön eleme turu rövanş maçında Rus ekibi Chevakata'yı 70-61 yenerek gruplara kalan Canik Belediyespor'da tur sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez katıldıkları Avrupa kupalarında Rus rakiplerini her iki maçta da iyi oyunla yendiklerini söyledi.

Galibiyeti başantrenörleri Mehmet Can Öztürk'e armağan eden Bayrak, "Samsun'u Avrupa'da temsil edeceğimiz için mutluyuz. Galibiyeti yoğun bakımda yatan başantrenörümüz Mehmet Can Öztürk'e armağan ediyoruz." dedi.

Deplasmanda oynamalarına rağmen çok sayıda taraftarın maça gelerek takımlarını desteklediğine dikkati çeken Bayrak, kendilerini yalnız bırakmadığı için taraftara teşekkür etti.

AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi ile oynadıkları maçın son üç dakikasında kalbinden rahatsızlık geçirmesi sonucu ameliyat edilen başantrenörleri Öztürk'ün sağlık durumuyla ilgili de bilgi veren Bayrak, "Öztürk, halen yoğun bakımda uyutuluyor. Doktorlar kolunu oynatmasının iyileşmesi açısından sevindirici olduğunu söyledi. Biz de başantrenörümüzün bir an önce sağlığına kavuşup takımın başına dönmesini umut ediyoruz." diye konuştu.

Canik Belediyespor, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda Galatasaray, TTT Riga ve Dinamo Novosibirsk ile mücadele edecek.


Yorumlar