Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk ameliyat edildi

- AnadoluJet BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'ndaki maç sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat edilen Öztürk'ün tedavisi sürüyor

Google Haberlere Abone ol
Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk ameliyat edildi


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un başantrenörü Mehmet Can Öztürk, AnadoluJet BOTAŞ Cup Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi ile yaptıkları maçta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yayımlanan "geçmiş olsun" mesajında, Öztürk'ün, Adana'da dünkü maçın son çeyreğinde kendisini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırıldığı belirtilerek, "Son çeyrekte hastaneye kaldırılan Öztürk'ün aort damarında yırtık belirlendi. Mehmet Can Öztürk’ün 8,5 saatlik ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Mehmet Can Öztürk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." denildi.

Beşiktaş Kulübünün, geçmiş sezonlarda siyah-beyazlı takımda görev alan Öztürk için yayımladığı mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

"Kadın basketbol takımımızın eski antrenörlerinden Mehmet Can Öztürk’ün geçirdiği rahatsızlığı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başarılı bir ameliyat geçiren Mehmet Can Öztürk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

Yorumlar