Canalioğlu: Maçı kaybettik ama hedeflerimizi asla kaybetmeyeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, maçı kaybettiklerini ancak hedeflerini asla kaybetmeyeceklerini söyledi.Canalioğlu, 4-1 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kazanmak için çıktığımız...

Google Haberlere Abone ol
Canalioğlu: Maçı kaybettik ama hedeflerimizi asla kaybetmeyeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, maçı kaybettiklerini ancak hedeflerini asla kaybetmeyeceklerini söyledi.

Canalioğlu, 4-1 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kazanmak için çıktığımız müsabakayı kaybettik ama hedeflerimizi asla kaybetmeyeceğiz. Böyle maçlardan sonra konuşmak zor. Mazeret üretmiyoruz. Son hafta kazanarak rakibimizin mağlubiyetini bekleyeceğiz. İsterdik ki bugün kazanıp kendi göbeğimizi kendimiz keselim ama olmadı. Böyle maçlarda pozisyon buldunuz mu gol yapmalısınız, yapmayınca olmuyor. Üzgünüz.” dedi.

Bordo-mavili takımın penaltıdan tek golünü atan Adrian, çok önemli bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Uzun süredir götürdükleri 4’üncülüğünü kaybettiklerini hatırlatan Adrian, “Galatasaray aslında bizden daha tecrübeli gözüktüğü için maçı kazındı diyebilirim. Çünkü bizim de bulduğumuz pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik. Rakibin özellikle frikikten buldukları goller maçın kırılma anı oldu. Başımızı öne eğmeyeceğiz. Bir maçımız var. O maçı kazanıp Karabük’ün yenmesini bekleyeceğiz. Umarım Tolunay hoca bize yardımcı olur. Umarım son maçların ardından Avrupa’ya giden bir oluruz.” diye konuştu.

Yusuf Erdoğan da maça iyi başlamalarına rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi. Rakibin ise usta ayakları ile sonuca gitmesini bildiğine değinen genç futbolcu, haftaya Antalyaspor maçını kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar