Çalımbay'dan Kocamaz'a ziyaret

Mersin İdman Yurdu'nun yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.Kocamaz ziyarette yaptığı konuşmada 1 yıl aradan sonra tekrar...

Google Haberlere Abone ol
Çalımbay'dan Kocamaz'a ziyaret

Mersin İdman Yurdu'nun yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.

Kocamaz ziyarette yaptığı konuşmada 1 yıl aradan sonra tekrar Spor Toto Süper Lig’e çıkan Mersin İdman Yurdu’nun, burada kalıcı olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Teknik direktör olarak önemli başarılara imza atmış olan Rıza Çalımbay’ın takımın başına getirilmesini olumlu bir gelişme olarak gördüğünü anlatan Kocamaz "İnşallah aynı olumlu transferler oyuncu seçiminde de yapılır ve iyi bir takım kurarak, Spor Toto Süper Lig’de gelip-geçici bir takım olmadığımızı gösteririz." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve başlayalı 2 ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen, takımımıza sahip çıktı ve yalnız olmadığımızı bizlere hissettirdi. Bundan sonraki süreçte de bizlere her anlamda destek olacaklarına gönülden inanıyor ve kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Mersin İdman Yurdu’nun yeni teknik patronu Rıza Çalımbay ise, “Türkiye’nin en köklü takımlarından birisine geldiğimin farkındayım. İnşallah mevcut kadroya yapacağımız transferlerle, Süper Lig’de kalıcı olduğumuzu herkese göstereceğiz." ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar